3e Pricewise Award op rij: beste klantenservice & beste prijs

  • Home
  • Over Oxxio
  • Vol Energie Vooruit
  • 3e Pricewise Award op rij: beste klantenservice & beste prijs

Nieuws

26 februari 2018

3e Pricewise Award op rij: beste klantenservice & beste prijs

Yes, we hebben voor de tweede keer op rij de Pricewise Gouden Energie Award gewonnen! Het is al de derde keer dat we deze prijs winnen want in 2015 kregen we Zilver. Pricewise is een van de grootste vergelijkingssites van Nederland. Ze reiken jaarlijks de Energie Awards uit aan de beste energieleveranciers van Nederland.

Klanten van Oxxio, bedankt!

Daarbij kijkt Pricewise naar prijs en kwaliteit. Het onderzoek bestaat voor 50% klantbeoordelingen en 50% prijsstelling. Omdat de prijs voor 50% wordt bepaald door jullie, onze klanten, zijn we supertrots op deze award.

Beste klantenservice en scherpe prijs

Al twee jaar op rij bevestigen jullie dat wij op de goede weg zijn met onze klantenservice en tegelijkertijd een superscherpe prijs hebben voor onze energie. We zijn altijd op zoek naar manieren om energie voor jou makkelijker en voordeliger te maken. Op Vol Energie Vooruit nemen we je mee in de stappen die we maken. En heb jij een idee hoe we zaken beter kunnen doen? Help ons mee vooruit en laat daar je beter-idee achter.

Blijven we nu stilzitten en genieten van deze prijs? Dat eerste niet, dat tweede wel. We blijven werken aan onze app en aan het slimmer maken van energiebuddy O., onze vrolijke chatbot. Deze bot staat 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet voor niets is O. onze servicemedewerker van het jaar.

O. gaat voor goud

Samen met O. en jullie blijven we gaan voor goud! In 2018 willen we natuurlijk weer die award winnen voor de beste klantenservice en scherpe prijs. Daarom blijven we nieuwe diensten toevoegen aan de app. Vanaf mei 2018 kan je het verbruik van al je apparaten checken in de app met Energieslurpers. Superslim toch?

cijfers award

Deel dit artikel