Over Oxxio

Het begon in 2000 met twee ondernemers die zagen dat het anders kon in energieland. Eenvoudiger en goedkoper. En deze spirit van vernieuwing en vooruitgang is nog steeds ons uitgangspunt.

Bij ons regel je energie en Internet, TV & Bellen superslim en supervoordelig.

Superslim. Supervoordelig

Superslim. Supervoordelig

Dit is onze klantbelofte. Je krijgt van ons supervoordelige stroom en gas. En we doen er nog 2 scheppen bovenop: superslimme service in de app en superscherpe tarieven voor Internet, TV & Bellen. Dat maakt het leven stuk makkelijker en leuker, toch?

Pionier

Pionier

Het digitale tijdperk biedt ontelbare mogelijkheden. Stilstaan komt dan ook niet in ons woordenboek voor. Of het nu gaat om voordelige producten, supersnelle service of onmisbare tools in de app. We doen het gewoon.

Klein, wel zo fijn

Klein, wel zo fijn

Wij zijn geen grote energie- of telecomreus. In tegendeel. Met een klein en gedreven team kunnen we zaken persoonlijk en efficiënt regelen voor onze klanten. Heb je een vraag? Dan beantwoorden wij deze vliegensvlug via de chat in de Oxxio App.

Onze droom: Persoonlijke online service

Wat ons betreft ligt de lat super hoog. We willen tegen superscherpe prijzen stroom en gas leveren én Internet, TV & Bellen van hoge kwaliteit. Maar dan zijn we er nog niet. Want waar we vooral het verschil maken, is met onze persoonlijke en snelle online service. Als eerste app-only energieleverancier breiden onze diensten zich steeds verder uit. En daarom dromen we ervan dat iedereen altijd, overal zelf zijn energie- en telecomzaken kan regelen vanuit zijn broekzak. Openingstijden zijn hopeloos ouderwets toch?

Wij zijn onderdeel van de Eneco Groep
Onze droom: Persoonlijke online service

Vol energie vooruit

We werken continu aan verbeteringen voor de klant en vernieuwingen in de markt. En luisteren naar wat er over en tegen ons gezegd wordt. We pakken elke dag zaken één voor één op om ze te verbeteren. Van groot vraagstuk tot klein probleem. Dat doen we onder het motto: Vol Energie Vooruit. Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen en slimmigheden om het leven van onze klanten makkelijker te maken?

Bekijk wat ons bezighoudt
Vol energie vooruit

Wij doen het anders, al sinds 2000

2000

Oxxio schudt de energiemarkt wakker

2001 - 2004

Vrij in je eigen energiekeuze

2005

Hoera! Oxxio is geboren.

2006

Giga groeispurt

2008 - 2009

Altijd en overal inzicht in je verbruik

2010 - 2012

Nog meer besparen met de Oxxio App!

2013

Helemaal InControl

2016

Superslim. Supervoordelig.

2016

Nieuwe servicetools in de app

2017

Jouw vraag is onze drive

2018

Betrap je energieslurpers met Oxxio Pro

2019

Yoehoe! Supervoordelig. Nu ook Oxxio Internet, TV & Bellen