Over Oxxio

Energie is iets om lekker opgewekt van te worden. Zoals van groene stroom voor geroosterd brood op zondagochtend. Of gas voor warme sokken op de verwarming in de winter. En van de energie van Oxxio word je extra opgewekt, want we hebben alles zo simpel en leuk mogelijk gemaakt. Dat doen we al sinds het jaar 2000, en we blijven dat doen voor inmiddels ruim 250.000 opgewekte klanten.
Over Oxxio

Energie waar je energie mee overhoudt

Wij geloven dat iedereen energie krijgt van supersimpele diensten en apps. We doen zoveel mogelijk digitaal, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je energiecontract en makkelijk overzicht hebt. Zo houd je energie over om glimlachend je haren te föhnen, eten te koken of een camping-disco in je woonkamer te organiseren.
Weet je verbruik en bespaar energie

Weet je verbruik en bespaar energie

In onze app zie je precies hoeveel stroom en gas je verbruikt. De app zit vol slimme inzichten die je helpen om te besparen op je energiekosten. Zoals het verbruik per dag, of zelfs per type apparaat.
Regel zelf je energiezaken

Regel je energiezaken in de app

Je hebt de touwtjes van jouw energiezaken stevig in handen. In onze app pas je makkelijk je termijnbedrag of je persoonlijke gegevens aan. Vragen? Stel ze via de chat. Oók in de app.

Werken bij Oxxio

Energie leuker en simpeler maken: daar werken we elke dag aan. We onderzoeken, proberen nieuwe dingen uit en houden de lijntjes graag kort. Naast hard werken houden we van leuke borrels, gezelligheid bij het koffiepretapparaat, en hard juichen om elkaars successen. Kom je erbij?

Het verhaal van Oxxio