,

De leukste apps zodat jij je thuis niet verveelt

30 maart 2020
Het zijn bizarre tijden… Door de coronacrisis brengen de meeste van ons dag en nacht thuis door. Werken, sporten en borrelen met vrienden moet ineens vanuit de huiskamer. Probeer je nu maar eens niet te vervelen! Wij helpen je een handje met de leukste apps zodat je toch nog met je vrienden kunt afspreken.

Bingewatch samen series met Netflix Party

Samen een film kijken is leuker dan alleen. Gelukkig kan dat nu ook vanaf een afstand! Houd een Netflix Party en kijk samen met je vrienden een spannende film of bingewatch je favoriete serie met je BFF. Ieder vanaf zijn eigen bank, dus quarantaine-proof. Het leuke is dat je tijdens het kijken met elkaar kunt chatten. Download de Netflix Party extensie, laat je vrienden dit ook doen en deel de url van de serie die je samen wil kijken. Nu alleen nog een bak popcorn!

Ranking the friends met Happening

Af en toe ontsnappen aan de waan van de dag is heerlijk. Met Happening speel je spelletjes met je vriendengroep. Scoor zoveel mogelijk punten met de selfie opdrachten of doe de Rank Game en rank elkaar op vragen als ‘Wie geeft het vaakst complimentjes’, ‘Wie is altijd te laat’ of ‘Wie kan het overtuigendst liegen’. Zo leer je je vrienden pas echt kennen ;-)

Download je gratis 3D-personal trainer

Nu de sportscholen dicht zijn vrees je dat je sixpack verloren gaat of de kilo’s eraan vliegen. Maar geen paniek! Met Virtuagym heb je helemaal geen sportschool meer nodig. Je nieuwe 3D-personal trainer coacht je iedere dag door een van de 5000 oefeningen. Houd in de app je voortgang bij en maak een persoonlijk trainingsschema! Handig voor zowel beginners als geoefende sporters.

Doe iedere dag een 7 minute workout

Ben je niet zo’n fitgirl of powerboy? Ga dan voor de gratis Seven app en doe dagelijks een workout van maar zeven minuten. Wil je toch liever iets fanatieker aan de slag? Sommige sportscholen bieden livestream workouts aan op Instagram of hebben zelfs een gratis app met verschillende workouts en lessen die je vanuit je huiskamer kunt doen.

Geef een virtuele borrel

Na je pittige workout en je intensieve werkweek is het tijd voor een borrel. Schenk een lekker drankje in en geef een virtuele borrel! Je kunt een videocall starten via apps als Zoom of Google Hangouts. Spreek van te voren af dat iedereen tien vragen bedenkt en daag elkaar uit met een quiz. Goed alternatief voor de wekelijkse pubquiz in de kroeg!

Speel fanatiek online bordspelletjes

Fanatiek bordspel-speler? Met de Risk- en Catan app hoef je je niet te vervelen. De apps zijn gratis te downloaden in Google Play of in de App store. De echte Risk-fans kunnen tegen een paar knaken de uitbreiding downloaden. Je kunt ook met onbekenden spelen als je vrienden even geen zin hebben.

Word de beste online tekenaar

Met Draw Something worden je online tekenskills op de proef gesteld. Het valt niet mee om op je telefoon een duidelijk plaatje te tekenen! Ga het duel aan met je beste vriendin, buurjongen of moeder en jullie hoeven je de komende dagen niet meer te vervelen.
 
Wil je weten hoe je de thuiswerkdagen wat gezelliger doorkomt? Lees het hier!

Gerelateerde verhalen

5 tips om thuiswerken gezelliger te maken

Lees het hier
Lage energietarieven

Waarom zijn de energieprijzen gestegen?

Hoe komt dit?