Hoe geef je jouw meterstanden aan Oxxio door?

7 november 2018
Met jouw meterstanden maken wij je jaar- of eindnota op. Maar hoe zorg je dat wij jouw meterstanden ontvangen? Onze Kin Min legt het je uit in de video!

Slimme of traditionele meter

Heb je een slimme meter? Dan hoef je niets te doen. Wij ontvangen de standen dan vanzelf. Vragen wij toch nog om je meterstanden? Dan is het niet gelukt je meter uit te lezen, bijvoorbeeld door een storing, en hebben we je standen alsnog nodig. Heb je een traditionele meter, dan krijg je voor de jaar- of eindnota van ons áltijd een meterstandenverzoek per e-mail.

Via e-mail of onze app

Je kunt je meterstanden op 2 manieren doorgeven: via onze meterstanden e-mail via de Oxxio App. Want de door jou recent ingevulde standen in de Oxxio App gebruiken we voor je jaar- of eindnota. In de app zie je precies welke standen je hebt doorgegeven.

Geef je jouw meterstanden door via de e-mail? Klik op de link in de e-mail, dan wordt je referentienummer automatisch voor je ingevuld en kun je jouw meterstanden doorgeven. Wil je zeker weten dat wij de standen hebben ontvangen? Vul je e-mailadres in, dan ontvang je direct een bevestiging.
Ook weten hoe je je meterstanden afleest? Ga naar Oxxio.nl/klantenservice/meterstanden

Gerelateerde verhalen

Lage energietarieven

Energielabels: van A+++ naar D, hoe zit dat?

Lees meer over energielabels
Tips man keuken houd pan vast

5 tips: zo maak je makkelijk en goedkoop je eigen slimme huis

5 tips voor je eigen slimme huis
Waarom vraagt de app nog steeds om mijn meterstanden?

Waarom vraagt de app nog steeds om mijn meterstanden?

Bekijk de video