Over Oxxio

Energie is iets om lekker opgewekt van te worden. Zoals van groene stroom voor geroosterd brood op zondagochtend. Of gas voor warme sokken op de verwarming in de winter. En van de energie van Oxxio word je extra opgewekt, want we hebben alles zo simpel en leuk mogelijk gemaakt. Dat doen we al sinds het jaar 2000, en we blijven dat doen voor inmiddels ruim 250.000 opgewekte klanten.
Over Oxxio
Bliksem

Energie waar je energie mee overhoudt

Wij geloven dat iedereen energie krijgt van supersimpele diensten en apps. We doen zoveel mogelijk digitaal, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je energiecontract en makkelijk overzicht hebt. Zo houd je energie over om glimlachend je haren te föhnen, eten te koken of een camping-disco in je woonkamer te organiseren.
Weet je verbruik en bespaar energie

Weet je verbruik en bespaar energie

In onze app zie je precies hoeveel stroom en gas je verbruikt. De app zit vol slimme inzichten die je helpen om te besparen op je energiekosten. Zoals het verbruik per dag, of zelfs per type apparaat.
Regel je energiezaken in de app

Regel je energiezaken in de app

Je hebt de touwtjes van jouw energiezaken stevig in handen. In onze app pas je makkelijk je termijnbedrag of je persoonlijke gegevens aan. Vragen? Stel ze via de chat. Oók in de app.

Werken bij Oxxio

Energie leuker en simpeler maken: daar werken we elke dag aan. We onderzoeken, proberen nieuwe dingen uit en houden de lijntjes graag kort. Naast hard werken houden we van leuke borrels, gezelligheid bij het koffiepretapparaat, en hard juichen om elkaars successen. Kom je erbij?

2000

Oxxio schudt de energiemarkt wakker

2001 - 2004

Tijd voor vrije energiekeuze

2005

Hoera! Oxxio is geboren

2006

Giga groeispurt

2008 - 2009

Inzicht in energieverbruik

2010 - 2012

BespaarCheck

2013

Helemaal InControl

2016

Superslim. Supervoordelig.

2017

Retteketet naar de chat

2018

Energieslurpers betrappen met Oxxio Pro

2019

Internet, TV & Bellen van Oxxio

2022

Een nieuwe jas

Oxxio schudt de energiemarkt wakker

Eric de Heus en Kees Donkervoort richten Oxxio op, onder de naam Energiebedrijf.com. Volgens hen kan alleen een omvangrijk en succesvol bedrijf laten zien hoe de energiemarkt vrijgemaakt kan worden. Door mee te denken met de overheid en regelmatig met de pers in contact te komen, schudden ze de energiemarkt wakker.
Oxxio schudt de energiemarkt wakker