Over Oxxio Header Image

Over Oxxio

Het begon in 2000 met twee ondernemers die zagen dat het anders kon in energieland. Eenvoudiger en goedkoper. En deze spirit van vernieuwing en vooruitgang is nog steeds ons uitgangspunt.

Bij ons regel je energie superslim en supervoordelig.

Controle

Superslim. Supervoordelig

Dit is onze klantbelofte. Je krijgt van ons supervoordelige stroom en gas. En we doen er nog een schep bovenop: superslimme service in de app. Dat maakt het leven stuk makkelijker en leuker, toch?
Pionier

Regel 't eenvoudig en snel

Het digitale tijdperk biedt ontelbare mogelijkheden. Stilstaan komt dan ook niet in ons woordenboek voor. Of het nu gaat om voordelige producten, supersnelle service of onmisbare tools in de app. We doen het gewoon.
Grip op je kosten

Klein, wel zo fijn

Wij zijn geen grote energiereus. In tegendeel. Met een klein en gedreven team kunnen we zaken persoonlijk en efficiënt regelen voor onze klanten. Heb je een vraag? Dan beantwoorden wij deze vliegensvlug via de chat in de Oxxio App.

Onze droom: Persoonlijke online service

Wat ons betreft ligt de lat super hoog. We willen tegen superscherpe prijzen stroom en gas leveren. Maar dan zijn we er nog niet. Want waar we vooral het verschil maken, is met onze persoonlijke en snelle online service. Als eerste app-only energieleverancier breiden onze diensten zich steeds verder uit. En daarom dromen we ervan dat iedereen altijd, overal zelf zijn energiezaken kan regelen vanuit zijn broekzak. Openingstijden zijn hopeloos ouderwets toch?

Onze droom: Persoonlijke online service

Vol energie vooruit

We werken continu aan verbeteringen voor de klant en vernieuwingen in de markt. En luisteren naar wat er over en tegen ons gezegd wordt. We pakken elke dag zaken één voor één op om ze te verbeteren. Van groot vraagstuk tot klein probleem. Dat doen we onder het motto: Vol Energie Vooruit. Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen en slimmigheden om het leven van onze klanten makkelijker te maken?

Vol energie vooruit

2000

Oxxio schudt de energiemarkt wakker

2001 - 2004

Vrij in je eigen energiekeuze

2005

Hoera! Oxxio is geboren.

2006

Giga groeispurt

2008 - 2009

Altijd en overal inzicht in je verbruik

2010 - 2012

Nog meer besparen met de Oxxio App!

2013

Helemaal InControl

2016

Superslim. Supervoordelig.

2016

Nieuwe servicetools in de app

2017

Jouw vraag is onze drive

2018

Betrap je energieslurpers met Oxxio Pro

2019

Yoehoe! Supervoordelig. Nu ook Oxxio Internet, TV & Bellen

Oxxio schudt de energiemarkt wakker

Eric de Heus en Kees Donkervoort richten Oxxio - toen nog Energiebedrijf.com - op. Zij geloofden dat alleen een omvangrijk en succesvol bedrijf kon laten zien hoe de energiemarkt vrijgemaakt kon worden. Door mee te denken met de overheid en regelmatig met de pers in contact te komen, wisten ze de energiemarkt wakker te schudden.
Oxxio schudt de energiemarkt wakker