Calculator

Al je energiezaken in je zak met de Oxxio App

Met de Oxxio App ben jij baas van je eigen energie. Je kan zelf je termijnbedrag aanpassen, hebt altijd inzicht in je energieverbruik, maandbedrag en betalingen en vragen kun je 24/7 stellen via de chat. Met de Jaarcheck weet je of je termijnbedrag klopt met je energieverbruik.
Download app in App store

Maak kennis met de supercomplete Oxxio App

Weet je verbruik en bespaar energie

Weet je verbruik en bespaar energie

Onze energieverbruiksmanager app laat je precies zien hoeveel stroom en gas je verbruikt. Zoom in op je dagverbruik en krijg inzicht in je verbruik per apparaat. Zo spoor je snel je energieslurpende apparaten op en zie je meteen waar je kunt besparen op je energiekosten.
Regel zelf je energiezaken

Regel zelf je energiezaken

Je wilt toch geen verrassingen op je jaarnota? Doe de Jaarcheck en pas in de app zelf je termijnbedrag aan. En ook persoonlijke gegevens aanpassen doe je in de app. Precies wanneer het jou uitkomt.
Antwoord op je vragen

Antwoord op je vragen

De chat in de app is de makkelijkste manier om je vragen te stellen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wat vinden onze klanten van de gratis Oxxio App?

Meer dan 500.000 keer gedownload
Oxxio App Logo
Beoordeeld met 4 sterren in de App Store en Play Store!

Bram

Ik heb al 3 toestellen gehad met de Oxxio app. Nog nooit een crash gehad. Zeer intuïtief en makkelijk in gebruik. De app is bij mij echt 1 van de redenen om bij Oxxio te blijven. Actuele overzicht van verbruik/teruglevering. Knap jongens!

Mia

Ik ben sinds kort over gestapt naar Oxxio. Dit ging eigenlijk heel soepel. Wat fijn was dat je meteen werd geattendeerd op de app. En die heb ik ook meteen gedownload. Daarin zie je wat je verbruik is en je hebt meteen een financieel overzicht. Perfect geregeld. Zonder problemen.

Betrap je energieslurpers in huis

Wassen, koken, verwarmen... met de Oxxio App zie je waar je veel energie mee verbruikt. Dat helpt je om energie en euro’s te besparen. En dat zit voor jou als klant gratis in onze app!
Bekijk verbruik per categorie
Spoor energieslurpers op
Bespaar energie
Lees meer
Oxxio App - verbruik