Oxxio wint Gouden Energie Award voor 3e jaar op rij

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio wint Gouden Energie Award voor 3e jaar op rij
14 maart 2019

Oxxio wint Gouden Energie Award voor 3e jaar op rij

Oxxio heeft voor het 3e achtereenvolgende jaar de Pricewise Gouden Energie Award gewonnen. De energieleverancier valt sinds 2015 in de prijzen bij Pricewise.

“We zijn onze klanten ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen en enorm blij met deze award. Zeker omdat de Pricewise award voor 50% uit klantbeoordelingen bestaat. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn én blijven”, aldus Isabel Thijssen, commercieel manager Oxxio.

Service in de hoofdrol

Daarin is de app onmisbaar. “Onze klanten gebruiken de app vaker dan ooit. In 2018 zijn alle records verbroken. In december is zelfs meer dan 500.000 keer ingelogd! Zodra nieuwe klanten zich aanmelden, hebben ze direct inzicht via de app en kunnen ze daar hun energiezaken simpel regelen. Zo houden ze grip op hun kosten. Met name de Jaarcheck wordt ontzettend veel gebruikt.”

Hans de Kok, directeur Pricewise: “Om bij te dragen aan markttransparantie en om energieleveranciers te stimuleren de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden, organiseert Pricewise jaarlijks de Energie Awards. Oxxio wist dit jaar opnieuw de gouden Energie Award te winnen. Zij hadden heel 2018 een scherpe prijsstelling én goede klantbeoordelingen en zijn daarmee de verdiende winnaar. Gefeliciteerd!”

Scherpe prijs

Thijssen: “Een 10 voor prijs! Daar gaan we voor. Het onderstreept dat we een supervoordelige energieleverancier zijn. Oxxio heeft altijd een scherpe prijs geboden en dat blijven we doen. Dit hoeft wat ons betreft niet ten koste van goede service te gaan. Juist ook door onze focus op digitale service kunnen wij zo voordelig zijn. Deze award is een mooi bewijs dat zowel prijs als kwaliteit op orde zijn bij Oxxio. Bij ons vind je altijd de beste deal.

Energie Awards 2018 DEF

Over de Pricewise award

Pricewise beoordeelt elk jaar alle Nederlandse energieleveranciers op prijs en kwaliteit. Het onderzoek bestaat voor 50% klantbeoordelingen en 50% prijsstelling. Het onderzoek naar energieleveranciers is gebaseerd op miljoenen gemaakte vergelijkingen. Het cijfer voor klantbeoordelingen is gebaseerd op een klanttevredenheidsonderzoek. De klanten beoordelen de leverancier op het overstapproces, de informatievoorziening, de klantenservice, de facturatie, de prijs-kwaliteitverhouding en een algemeen oordeel.

Over Oxxio

Oxxio streeft ernaar een App Only dienstverlener te zijn. Energiezaken regel je eenvoudig in de app, waar en wanneer jij dat wilt. Van leuk extraatje in het begin is de Oxxio app anno 2019 uitgegroeid tot het centrale servicepunt. Inmiddels wordt de app 300.000 keer per maand gebruikt en heeft meer dan 60% van alle Oxxio klanten de app geïnstalleerd. De app wordt steeds persoonlijker en relevanter gemaakt met diensten als Oxxio Pro, gericht op de individuele gebruiker.