rechttoe rechtaan baan ervaar Oxxio

Oxxio maakt energie leuker en simpeler!

7 mei 2024
Dat betekent geen moeilijke woorden. En geen gedoe. Gewoon voordelige energie, lekker rechttoe, rechtaan. En om dat te laten zien, maken we iets dat normaal heel ingewikkeld is, heel erg simpel. En behoorlijk leuk! Al zeggen we het zelf.

Onze energie moet jou geen extra energie kosten!

Op 3 mei creëerden we namelijk ‘s werelds grootste buzz wire game, stroomspel, dat ooit heeft bestaan. Je weet wel, zo’n spel waarmee je een metalen ringetje door een waanzinnig ingewikkeld parcours moet manoeuvreren. Maar ja, Oxxio houdt natuurlijk niet van ingewikkeld gedoe. Dat past niet bij ons. Daarom maakten wij het meest rechttoe, rechtaan stroomspel ooit, van maar liefst 50 meter lang! Zo lieten we zien: energie hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. 

De deelnemers moesten zo snel mogelijk de overkant halen zonder dat de zoemer afging. En degene die dat het snelste deed, won een jaar lang gratis energie ter waarde van € 2500. Een prijs gebaseerd op de gemiddelde jaarnota van een Nederlands huishouden. En daar hoefde je niet eens klant van Oxxio voor te zijn of te worden. Iedereen mocht meedoen. Simpel toch? Maar daarnaast was er ook voor elke deelnemer een troostprijs in de vorm van een multicharger. Want zelfs ingewikkeld gedoe met kabeltjes, dat accepteren we niet.

De winnaar is inmiddels benaderd. Nogmaals gefeliciteerd met je prijs! Heb je de activatie gemist en wilde je graag meedoen? Wie weet verschijnt onze baan nog wel ergens anders. Houd ons in de gaten!