Oxxio volgens Consumentengids weer het voordeligst

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio volgens Consumentengids weer het voordeligst
9 mei 2014

Oxxio volgens Consumentengids weer het voordeligst

Hilversum, 11 maart 2014 – In het onderzoek van de Consumentengids van maart 2014 is Oxxio als voordeligste leverancier van stroom uit de bus gekomen. Oxxio hoort al jaren bij de voordeligste energieleveranciers. Dat deze stroom ook nog duurzaam is, vindt de energieleverancier meer dan logisch.

“We zijn er trots op dat we opnieuw de voordeligste leverancier van stroom zijn. We zijn altijd op zoek naar de scherpste deal. Dat al onze stroom groen is, vinden we anno 2014 vanzelfsprekend,” zegt Frank Schmid, directeur van Oxxio. “Oxxio houdt kosten laag, helpt consumenten grip te krijgen op hun energie en te besparen op verbruik.”

Voordelig en óók nog groen
De stroom die Oxxio levert aan consumenten en het MKB is sinds 1 januari 100 procent groen. Dit is minder belastend voor het milieu, omdat deze stroom niet wordt opgewekt uit fossiele brandstoffen. Hier zie je waaruit de stroom van Oxxio bestaat. Benieuwd naar hoe de stroom wordt opgewekt? Kijk dan hier naar het filmpje van online magazine Mixx.

Grip op energie
Oxxio zet zich actief in om consumenten en bedrijven houvast te geven op het gebied van hun energieverbruik. Oxxio biedt flexibele contractvormen en innovatieve producten, zoals bijvoorbeeld de Oxxio App. Met het inzicht dat deze app biedt, besparen consumenten eenvoudig op energie en regelen ze alle energiezaken via smartphone of tablet. Op dit moment kunnen consumenten kiezen voor diverse producten bij Oxxio: kijk hier voor meer informatie.