Oxxio vijf jaar op rij in top 10 Consumentengids

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio vijf jaar op rij in top 10 Consumentengids
5 september 2013

Oxxio vijf jaar op rij in top 10 Consumentengids

In de meest recente peiling van de Consumentenbond is Oxxio beloond met de vijfde plaats als het gaat om energiecontracten met een vast tarief voor één jaar. Met deze klassering staat Oxxio voor het vijfde jaar op rij in de top 10 van goedkoopste energieleveranciers.

‘We zijn er trots op dat Oxxio de afgelopen jaren een vaste plek in de top 10 heeft weten te bemachtigen. Een bevestiging dat we onze klanten op alle gebieden van een goede service kunnen en willen voorzien. We hechten veel waarde aan onze klantenservice. Of dit nu gaat om het beantwoorden van een vraag of het informeren over nieuwe producten of producten die er al zijn. De consument heeft ons beoordeeld met een 7,1. Een mooi rapportcijfer. Wij zijn erg tevreden met deze uitkomsten’, aldus Frank Schmid, Directeur Marketing, Sales & Service bij Oxxio.

Grip op de kosten
Oxxio helpt zijn klanten om op een makkelijke en vernieuwende manier grip te krijgen op hun energiezaken. Door klanten te helpen te besparen op hun gas- en/of stroomkosten. Daarnaast is Oxxio voortdurend bezig met het ontwikkelen van en opzoek gaan naar nieuwe producten en diensten waarmee de klant nog meer en beter inzicht krijgt. Oxxio wil klanten op de best mogelijke manier informeren door het bieden van een duidelijke vergelijking op basis leverancier, het product, de bijbehorende energieprijzen en eventuele extra’s.