Oxxio verrast meest fanatieke Oxxio App-gebruikers

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio verrast meest fanatieke Oxxio App-gebruikers
11 mei 2015

Oxxio verrast meest fanatieke Oxxio App-gebruikers

Hilversum, 11 mei 2015 – Als onderdeel van de nieuwe campagne verraste Oxxio onlangs de meest fanatieke gebruikers van hun app thuis met een appic feestje. Compleet met dj-auto, blauwe loper en freerunner werden deze ‘heavy users’ beloond voor het actief monitoren van hun energieverbruik via de Oxxio App. Terwijl de confetti door de lucht vloog, ontvingen de gelukkigen een celebration box met alle elementen die nodig zijn om een appic feestje te geven. De reacties zijn vastgelegd in een kort filmpje. 

Bekijk meteen het filmpje

Reden voor een feestje
Het in eigen hand hebben van je energiekosten moet volgens Oxxio gevierd worden. Hendrik Greven, Manager Brand Development & PR bij Oxxio: “Met de Oxxio App krijgen consumenten de juiste tools in handen om hun energieverbruik te monitoren. De meest actieve app-gebruikers hebben al gemerkt dat ze hiermee hun energiekosten kunnen verlagen. Reden genoeg dus om deze fanatiekelingen te belonen met een appic feestje thuis”.

Over de Oxxio App
De Oxxio App geeft consumenten grip op hun energierekening, doordat ze altijd inzicht hebben in hun verbruik.  Daarnaast is de app leverancier en hardware onafhankelijk. Dit betekent dat de app voor iedereen gratis te gebruiken is. De Oxxio App is te downloaden via Google Play en via de App Store. Meer informatie is te vinden op Oxxio.nl/app.      

Bekijk de video!