Oxxio stijgt naar top drie beste energiewebsites

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio stijgt naar top drie beste energiewebsites
31 mei 2011

Oxxio stijgt naar top drie beste energiewebsites

Hilversum, 31 mei 2011 – De website van Oxxio, www.oxxio.nl, staat in de top drie van best presterende energiewebsites. Dit blijkt uit de Web Performance Scan, een onderzoek dat elk half jaar wordt gehouden onder personen die zich online oriënteren op een energieleverancier. Terwijl de website van Oxxio zes maanden geleden nog een elfde plek noteerde, staat Oxxio.nl nu op een derde plaats. Met name de online vindbaarheid is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige meting. Daarnaast zijn respondenten zeer te spreken over de eerste indruk van de site en de vormgeving.

“We zijn erg tevreden met dit resultaat. Het toont aan dat onze inspanningen van de afgelopen tijd om de website nog beter vindbaar en gebruiksvriendelijker te maken niet voor niets zijn geweest”, zegt Kees Jan Bus, algemeen directeur van Oxxio. “Zoekmachines zijn een belangrijk kanaal voor het werven van nieuwe klanten. Een heldere en overzichtelijke website kan consumenten vervolgens over de streep trekken om voor Oxxio te kiezen. Uiteraard blijven we werken aan een optimale website voor de klant.”

De Web Performance Scan is een halfjaarlijks terugkerend onderzoek van WUA! Veertig respondenten tussen de 21 en 49 jaar oud zijn in mei 2011 gevraagd om op zoek te gaan naar een nieuwe energieleverancier. Hun bevindingen zijn opgenomen in het onderzoek. Meer informatie over dit onderzoek is hier te vinden.