Oxxio laat stroomtarief per 1 juli 2010 ongewijzigd

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio laat stroomtarief per 1 juli 2010 ongewijzigd
23 juni 2010

Oxxio laat stroomtarief per 1 juli 2010 ongewijzigd

Hilversum, 23 juni 2010 – Energieleverancier Oxxio weet de stijging van de variabele energietarieven voor zijn klanten per 1 juli 2010 beperkt te houden. Dit terwijl de handelsprijs voor energie is gestegen door de gestegen olieprijs. Twee keer per jaar, op 1 januari en 1 juli, bepalen energieleveranciers de variabele tarieven voor stroom en gas op basis van de geldende marktprijs.

Stroomtarief ongewijzigd, gastarief stijgt licht
Door slim in te kopen kan Oxxio het variabele stroomtarief gelijk houden. Klanten met een variabel stroomtarief betalen zo het komende halfjaar hetzelfde tarief als de eerste helft van dit jaar. Waar het gemiddelde gastarief in de markt per 1 juli met zo’n 10% omhoog gaat, beperkt Oxxio deze stijging tot slechts 8%.

Besparen op energieverbruik
Naast de beperkte stijging van de tarieven biedt Oxxio slimme bespaarmogelijkheden om de energiekosten zo laag mogelijk te houden. Want naast het tarief, bepaalt het verbruik de hoogte van de energierekening. De concrete tips van de BespaarAssistent laten bijvoorbeeld zien hoe met weinig moeite al snel veel energie bespaard kan worden.

Lees meer over energiebesparing

Meer lezen

Ook interessant

Voorkom verhuisstress met deze 7 tips