Oxxio is een aanrader volgens Consumenten gids

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio is een aanrader volgens Consumenten gids
1 september 2010

Oxxio is een aanrader volgens Consumenten gids

De Consumentenbond heeft weer onderzoek gedaan naar de tarieven van de verschillende energieleveranciers. Overstappen loont en hoeft geen gedoe te zijn, aldus de Consumentengids van september 2010.

Oxxio biedt energiepakketten aan, passend bij de persoonlijke verbruikssituatie. In combinatie met vaste tarieven voor één jaar, is Oxxio daarmee een aanrader. De klant bespaart zo al snel honderden euro’s.

Bij de vrijgave van de energiemarkt was Oxxio de eerste met een voordelig alternatief energieaanbod. Het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond toont aan dat Oxxio nog altijd een aanrader is. Oxxio is inmiddels de vierde energieleverancier van Nederland. Door met slimme en efficiënte bedrijfsvoering de energie gunstig in te kopen en dit voordeel direct door te geven aan de klant, houdt Oxxio al sinds zijn oprichting de tarieven zo scherp mogelijk.

Naast besparen op tarief, kunnen mensen ook besparen op verbruik. “Energiebesparing staat hoog in het vaandel bij Oxxio” aldus Kees-Jan Bus, algemeen directeur van Oxxio. “Naast scherpe tarieven geven we ook gratis besparingsproducten weg. Momenteel hebben we een actie waarbij mensen een gratis LED lamp krijgen als ze de pakkettest op www.oxxio.nl doen, of een Bespaarpakket als ze overstappen.”

Oxxio is dan ook erg blij met de uitkomst van dit onderzoek van de Consumentenbond. Het laat duidelijk zien dat overstappen, zonder gedoe, honderden euro’s voordeel kan opleveren.

Meer informatie over de energiepakketten: www.oxxio.nl/energiepakketten