Oxxio integreert als eerste energieleverancier met Apple Watch

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio integreert als eerste energieleverancier met Apple Watch
27 mei 2015

Oxxio integreert als eerste energieleverancier met Apple Watch

Hilversum, 27 mei 2015 – Oxxio maakt vandaag bekend haar app met Apple Watch te integreren. Hiermee is het bedrijf de eerste Nederlandse energieleverancier die de stap zet richting wearables. Met de Apple Watch kunnen Oxxio-klanten met een slimme meter nu hun energieverbruik nog eenvoudiger monitoren. Ook is het mogelijk om push notificaties van Oxxio via de smart watch te ontvangen, waardoor klanten altijd en overal grip hebben op hun energiekosten.

Extra dimensie aan Oxxio App
De integratie met Apple Watch biedt een extra dimensie aan het gebruik van de Oxxio App. Klanten krijgen in één blik inzicht in hun totale stroom- en gasverbruik en kunnen zo hun verbruik volgen. Wanneer het verbruik hoger is dan het termijnbedrag, ontvangt de klant een waarschuwing. De Oxxio App voor de Apple Watch biedt een snelle check of je goed zit met je verbruik.

Joos Luteijn, manager E-Business bij Oxxio: “We zijn trots dat we de eerste energieleverancier in Nederland zijn die het energieverbruik via de Apple Watch inzichtelijk maakt. Hierdoor kunnen we klanten nog beter op de hoogte stellen van hun energiekosten en hen informeren over de manier hier efficiënt mee om te gaan. Voor ons is dit een volgende, logische stap in onze transitie van energieleverancier naar energiecoach.”

Over de Oxxio App
De Oxxio App geeft consumenten grip op hun energierekening, doordat ze altijd inzicht hebben in hun verbruik. Daarnaast is de app leverancier- en hardware onafhankelijk. Dit betekent dat de app voor iedereen gratis te gebruiken is. De Oxxio App is te downloaden via Google Play en via de App Store. Meer informatie is te vinden op Oxxio.nl/app.