Oxxio genomineerd!

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio genomineerd!
23 augustus 2013

Oxxio genomineerd!

Oxxio is genomineerd voor de Digital Communication Award 2013 in de categorie ‘Online Strategy of the Year’. 20 september wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de ‘Digital Communication Symposion’ in Berlijn. Uiteraard zijn we ontzettend trots op deze nominatie!

De Digital Communication Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Quadriga Universiteit Berlijn. Het zijn de eerste awards in Europa voor online PR en communicatie met uitzonderlijke prestaties. In totaal zijn er 38 verschillende categorieën die betrekking hebben op alle disciplines uit dit werkveld. Van social media tot public affairs en digitale overheidscommunicatie. Uit de ingediende cases worden alleen de allerbesten genomineerd. De 31-koppige jury bestaande uit communicatiedeskundigen uit het bedrijfsleven en academici beraden zich op dit moment over de genomineerden. Oxxio is genomineerd in de categorie “online strategy of the year”

Joos Luteijn, manager e-business: “Met deze online strategie heeft Oxxio bewezen dat wij steeds meer klanten aan ons weten te binden en de relatie met hun te verstevigen. We zijn dan ook heel trots op deze nominatie”.