Oxxio biedt klant meer keus, inzicht en grip op energieverbruik

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio biedt klant meer keus, inzicht en grip op energieverbruik
20 april 2012

Oxxio biedt klant meer keus, inzicht en grip op energieverbruik

Nu gratis de nieuwe iPad bij driejarig vast contract Hilversum, 18 april 2012 — Meer keuzevrijheid, een betere grip op het energieverbruik voor klanten en besparingsmogelijkheden. Dat zijn de onderwerpen waarop energieleverancier Oxxio nu nog sterker inzet. Oxxio onderstreept dit met een speciale actie waarbij nieuwe klanten gratis de nieuwe iPad van Apple ontvangen bij een driejarig vast contract. Deze tablet biedt klanten toegang tot apps en tools waarmee ze meer greep krijgen op hun energieverbruik.

Met de Oxxio-tools als de EnergieMonitor-app en de BespaarCheck-app krijgen klanten een optimaal inzicht in hun energiehuishouding. Hierdoor zijn zij meer dan ooit in staat om daar waar dit nodig is, te bezuinigen op energie. Eerder introduceerde Oxxio ook al hulmiddelen als de slimme meter, Mijn Oxxio, de BespaarAssistent en een samenwerking met de Energie Bespaarshop.

Met de nieuwe iPad en de overzichtelijke Oxxio-tools heeft een klant zijn of haar energieverbruik dus letterlijk ‘in eigen hand’.

Voor onze klanten komt er een speciale actie, waarbij de klanten kans maken op een iPad. Deze actie zal eind april van start gaan. Hierover worden de klanten per e-mail geïnformeerd. Daarnaast kunnen klanten en niet klanten meespelen met de Oxxio bingo op facebook. Ga dan naar www.facebook.com/oxxio