Oxxio één van de beste werkgevers in de energiebranche

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Oxxio één van de beste werkgevers in de energiebranche
10 oktober 2012

Oxxio één van de beste werkgevers in de energiebranche

Dinsdag 9 oktober 2012 reikten Effectory en VNU Vacature Media de Beste Werkgevers Awards 2012 uit in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Oxxio werd hier benoemd tot één van de beste werkgevers binnen de energiebranche in Nederland. De energieleverancier eindigde tevens op de 32e plaats op de lijst van beste werkgevers met minder dan duizend werknemers.

Betrokkenheid
Uit het Beste Werkgevers Onderzoek, dat elk jaar wordt gehouden voorafgaand aan de Awards, blijkt dat de betrokkenheid in de organisatie van Oxxio met een 8,5 erg hoog scoort. Dit komt ook terug in de commentaren van medewerkers van Oxxio in het onderzoek: ‘Het is een jonge en transparantie organisatie, waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor leuke dingen, zoals uitjes, vieren van successen en opleidingen.’  Ook verzuim- en verloopbestendigheid zijn sterke punten in het onderzoek.

Onderzoek
Het Beste Werkgevers Onderzoek wordt jaarlijks door Effectory gehouden onder ruim 300 organisaties. In totaal hebben 190.000 respondenten hun mening gegeven. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Organisaties die beneden een vastgestelde normscore presteren worden niet opgenomen in de lijst. Organisaties die boven deze norm scoren, kunnen een plek in de Beste Werkgeverslijst verdienen.

Meer lezen

Ook interessant

Voorkom verhuisstress met deze 7 tips