Nieuwe campagne Oxxio zet wederom in op succesvolle energiepakketten

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Nieuwe campagne Oxxio zet wederom in op succesvolle energiepakketten
16 mei 2011

Nieuwe campagne Oxxio zet wederom in op succesvolle energiepakketten

Hilversum, 16 mei 2011 ― Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, start vandaag met de ‘Flower Power’-campagne. De nieuwe campagne, waarbij met name wordt ingezet op tv, online bannering en abri’s, is gestoeld op de zeer succesvolle energiepakketten. De energiepakketten bieden verschillende leveringstarieven voor groene stroom en/of gas en vastrecht. Daarmee komen ze tegemoet aan de wens van de consument voor een duidelijk, maar vooral op het verbruik toegespitst aanbod.

Energiepakketten  
Oxxio biedt keuze uit drie verschillende energiepakketten: Pakket A voor consumenten met een laag verbruik, Pakket B voor consumenten met een gemiddeld verbruik en Pakket C voor consumenten met een hoog verbruik. Zo is de klant altijd voordelig uit. Via een online pakkettest weet men eenvoudig welk pakket het beste past. Verder levert Oxxio bij deze drie pakketten altijd 100% groene stroom en krijgt de klant vier maanden gratis stroom. Ook kunnen klanten in plaats van een energiepakket nog steeds kiezen voor een variabel tarief.

Slim met energie
Bij Oxxio staat slim omgaan met energie hoog in het vaandel. Daarom heeft Oxxio succesvol energiepakketten geïntroduceerd die afgestemd zijn op het verbruik. Zo kan de consument niet alleen besparen op kosten, maar door diverse oplossingen ook op het verbruik. Eerder lanceerde de energieleverancier hiervoor bijvoorbeeld al de slimme meter en de EnergieMonitor. Slim met energie is dus zowel goed voor de portemonnee als voor het milieu.

Libelle Zomerweek
Vanaf vandaag tot en met 22 mei geeft Oxxio acte de presence op de Libelle Zomerweek. In een “Flower Power” tent nodigt het bedrijf bezoekers van de Libelle Zomerweek uit om te testen welk energiepakket het beste bij ze past. Tegelijkertijd maken bezoekers kans op diverse prijzen, met als dagprijs een jaar lang gratis bloemen. 

Klik hier voor meer informatie over de energiepakketten.

Vanaf dinsdag 17 mei is de nieuwe commercial van Oxxio te zien op tv.