Jaarrekening wél duidelijk met Oxxio app

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Jaarrekening wél duidelijk met Oxxio app
3 juli 2014

Jaarrekening wél duidelijk met Oxxio app

Vorige week liet Vereniging Eigen Huis (VEH) weten dat jaarafrekeningen te ondoorzichtig zijn en niet voldoen aan de opgestelde richtlijnen.Volgens VEH valt het meest recente tarief vaak niet uit de jaarafrekening af te lezen, waardoor bij veel Nederlanders verwarring ontstaan.

“Eén op de drie Nederlanders schrikt steeds weer van de jaarrekening en nog eens één op de drie voelt zich machteloos wat energie betreft,” vertelt Frank Schmid, directeur van Oxxio. “Wij maken de jaarrekening zo eenvoudig mogelijk binnen de kaders die wij hebben. Desondanks kunnen wij ons voorstellen dat de hoeveelheid aan informatie die op de jaarrekening staat soms wat overweldigend kan zijn. Om dit tegen te gaan heeft Oxxio begin juni een nieuwe applicatie gelanceerd, waarmee klanten beter inzicht krijgen en beter kunnen anticiperen op hun energiekosten.”

Meer inzicht, minder verrassingen

De Oxxio app geeft klanten de nodige handvaten om controle te houden over hun energiekosten. Door bijvoorbeeld updates te geven over het weer en de relatie hiervan tot het energieverbruik kan het maandelijkse voorschotbedrag aangepast worden. Hierdoor krijgen klanten meer inzicht in hun energieverbruik, waardoor zij voor minder verrassingen komen te staan. De app beantwoordt daarmee de vraag van bijna twee op de drie Nederlands (62%)* die heeft aangegeven doorlopend te willen bijsturen op de jaarrekening.

De Oxxio app is te downloaden via de App Store voor iPhone- en iPad-gebruikers en via Google Play voor Android-gebruikers.

 

* Uit onderzoek van PanelWizard onder 1.000 Nederlanders in opdracht van Oxxio.

Meer lezen

Ook interessant

Voorkom verhuisstress met deze 7 tips