Isabel Thijssen Digital Marketing Professional of the Year

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Isabel Thijssen Digital Marketing Professional of the Year
22 november 2013

Isabel Thijssen Digital Marketing Professional of the Year

Amsterdam, 22 november 2013 – Isabel Thijssen, E-marketeer bij Oxxio, is gisterenavond tijdens ‘Digital Marketing in 1 Day’ uitgeroepen tot Digital Marketing Professional of the Year. Thijssen ontving de award uit handen van Egbert Jan van Bel, kerndocent bij initiatiefnemer Beeckestijn Business School, waar alle genomineerden een digital marketing opleiding volgden.

De jury selecteerde uit 160 digital marketing plannen drie genomineerden. Naast Thijssen presenteerden Jorn Zijlstra, productmanager bij Noordhoff Health en Marlene Dekkers, marketingmanager bij Berkvens deursystemen, hun plannen tijdens Digital Marketing in 1 Day.


Servicegerichtheid als prioriteit
Volgens de jury zette Thijssen in haar plan helder uiteen hoe je als energieleverancier, in een markt waarin prijs het belangrijkste concurrentievoordeel is, servicegerichtheid tot prioriteit kunt maken. “Tijdens de opleiding heb ik erg veel inspiratie opgedaan, waarmee ik direct aan de slag kon bij Oxxio,” vertelt Thijssen. “In juli heb ik de opleiding met goed resultaat afgerond en ik vind het een eer dat ik heb gewonnen.” Thijssen won de prijs vanwege de vele stappen die Oxxio al heeft gezet om het digital marketing plan te realiseren. Zo is de Oxxio app recentelijk uitgebreid met de mogelijkheid om simpele wijzigingen direct zelf door te voeren. Hierdoor is er geen tussenpersoon meer nodig. Hierdoor ondersteunt de Oxxio app de hele customer journey.

“Deze prijs is een kroon op het harde werk van Isabel. Wij zijn dan ook uitermate trots,” zegt Frank Schmid, Directeur bij Oxxio. “We zijn voornemens het volledige plan door te voeren. Hierbij zal het optimaliseren en uitbreiden van de mobiele applicatie de boventoon voeren.”

Over Oxxio
Oxxio levert stroom en gas en richt zich daarbij op consumenten en het mkb. Het bedrijf is de vierde grootste energieleverancier van Nederland. Oxxio zet zich actief in om consumenten en bedrijven te ondersteunen bij het in de hand houden van hun energieverbruik. Door een ruim aanbod van flexibele contractvormen en innovatieve producten biedt Oxxio hulp bij besparen, inzicht en keuze. Voorbeeld hiervan is de Oxxio app. Met het inzicht dat deze app biedt, besparen consumenten eenvoudiger op energie en regelen ze al hun energiezaken via hun smartphone of tablet.