iPhone 6 bij InControl contract

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • iPhone 6 bij InControl contract
2 oktober 2014

iPhone 6 bij InControl contract

Vanaf vandaag kunnen klanten bij een InControl energiecontract kiezen voor een iPhone 5c, 5s, 6 of 6 Plus. Klanten van Oxxio kunnen overal hun energiezaken regelen met de Oxxio App. De energieleverancier biedt de mogelijkheid hiervoor een iPhone te gebruiken.

We vinden het belangrijk dat onze klanten 24/7 inzicht en controle kunnen hebben over hun energieverbruik en -kosten. Door de recente integratie van de Oxxio App met HomeKit, de onlangs geïntroduceerde software van Apple, wordt de smartphone steeds belangrijker. Door HomeKit komen er, naast het regelen van online diensten, ook nieuwe toepassingen voor je smartphone zoals het in- en uitschakelen van domotica-apparatuur. Je kunt hierbij denken aan het online bedienen van de lampen en de thermostaat in je huis. Oxxio speelt hier graag op in door naast de integratie met HomeKit, ook een iPhone beschikbaar te stellen bij je energiecontract.

Altijd en overal controle met de Oxxio App

Om consumenten meer inzicht te geven in hun energieverbruik en dit zelf onder controle te hebben, heeft Oxxio een app voor de smartphone en tablet, die communiceert met de online EnergieMonitor. Klanten van Oxxio hebben altijd en overal toegang tot hun gas- en/of stroomverbruik en beheren eenvoudig hun relatie met Oxxio vanaf één plek. Een adreswijziging doorgeven is zo gebeurd. De Oxxio app is te downloaden via de App Store voor iPhone- en iPad-gebruikers en via Google Play voor Android-gebruikers.

InControl met iPhone

Wanneer je een InControl energiecontract afsluit met een iPhone 5c, is het bedrag dat je betaalt aan vastrecht per maand € 6,50 hoger, per product,  dan een contract zonder iPhone of tablet. Vastrecht is een vast bedrag dat per maand en per product door Oxxio in rekening wordt gebracht, onafhankelijk van je energieverbruik. Bij een InControl contract met een iPhone 5s, 6 of 6 Plus betaal je € 14,50 aan vastrecht per maand en bij het afsluiten van het contract betaal je eenmalig een extra bedrag voor het device. Bij een contract zonder smartphone of tablet bedraagt je vastrecht € 8,00 per maand per product.

 

Meer informatie is te vinden op https://www.oxxio.nl/energieproducten/incontrol/.