Energieleveranciers.nl bevestigt: PowerStunt van Oxxio beste energiedeal voor gemiddeld huishouden

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • Energieleveranciers.nl bevestigt: PowerStunt van Oxxio beste energiedeal voor gemiddeld huishouden
1 februari 2014

Energieleveranciers.nl bevestigt: PowerStunt van Oxxio beste energiedeal voor gemiddeld huishouden

Hilversum, 31 januari 2014 – Energieleverancier Oxxio gaf gisteren, 30 januari, het startshot voor de Oxxio PowerStunt. Een initiatief van de energieleverancier om de consument de beste energiedeal te bieden. Met de PowerStunt laat Oxxio zien dat consumenten ook zonder vergelijkers of collectieve inkoop voor het voordeligste tarief kunnen gaan. Zo bevestigde Energieleveranciers.nl gisteren dat de PowerStunt het goedkoopste tarief biedt voor een gemiddeld huishouden met 3.500 kilowattuur (kWh) aan stroom en 1.600 kubieke meter gas; het gemiddelde zoals berekend door Milieu Centraal.

“We zouden Energieleveranciers.nl en andere vergelijkers willen aanmoedigen om de PowerStunt mee te nemen in hun vergelijkingen,” reageert Hendrik Greven, PR-manager van Oxxio. “Helaas gebeurt dit nog niet, maar zou het wel passen in een eerlijke en transparante vergelijking voor de consument.”

De PowerStunt
De PowerStunt geeft consumenten de kans een energiecontract af te sluiten zonder te betalen voor tussenhandel. Vooraf doet Oxxio een prijspeiling bij vergelijkingssites en veilingen. Vervolgens biedt Oxxio met de PowerStunt een energiecontract in gelimiteerde oplage dat nóg voordeliger is. Wanneer de energiedeal beschikbaar is staat niet vast, maar wordt enkele dagen van te voren aangekondigd.