De beste energiedeal van Nederland

  • Home
  • Over Oxxio
  • Nieuws & Pers
  • De beste energiedeal van Nederland
3 juli 2014

De beste energiedeal van Nederland

Vandaag start Oxxio weer met de PowerStunt. Dit initiatief is opgezet om de beste energiedeal te bieden en te laten zien dat je ook zonder energievergelijkers voor het voordeligste tarief kunt gaan. Zo levert de PowerStunt voor een gemiddeld huishouden met 3.500 kilowattuur (kWh) stroomverbruik en 1.600 kubieke meter (m3) gasverbruik een besparing op tot wel 282 euro per jaar.

Met de PowerStunt sluit de klant een voordelige energiedeal af, zónder te betalen voor tussenhandel. Oxxio doet vooraf een prijspeiling bij vergelijkingssites en veilingen. Vervolgens biedt Oxxio met de PowerStunt een energiedeal in gelimiteerde oplage die nóg voordeliger is.

Beste energiedeal

De PowerStunt van Oxxio is onlangs door Energieleveranciers.nl uitgeroepen tot beste energiedeal van Nederland voor een gemiddeld huishouden. Volgens Frank Schmid, Directeur van Oxxio, past dit binnen de doelstellingen. “We zijn altijd op zoek naar de scherpste deals en zijn daarom trots dat de PowerStunt de voordeligste energie is van Nederland. Met deze actie geven we iedereen de mogelijkheid het voordeligste energiecontract af te sluiten, dat gebaseerd is op transparante prijzen, zonder fratsen.”

Tijdens de actieperiode van de PowerStunt stelt Oxxio een beperkt aantal PowerStunt contracten beschikbaar. Daarom geldt de aanbieding zolang de voorraad strekt. Klik hier voor meer informatie.