• Home
  • Klantenservice
  • Verlengen

Hoe kan ik mijn Oxxio-contract verlengen?

Heb je een energiecontract bij Oxxio met een vaste looptijd, dan krijg je voor de einddatum van de vaste looptijd van je contract automatisch bericht van ons. Je kan je contract verlengen met een vaste looptijd of kiezen voor onbepaalde tijd. Wat je ook kiest, je komt nooit zonder energie. Ook als je niets doet. Je valt namelijk automatisch terug op ons variabele energietarief voor onbepaalde tijd als je contract is afgelopen.

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor een contractverlenging

Hebben we een interessant aanbod voor je om je Oxxio-contract te verlengen? Dan zetten we deze voor je klaar in Mijn Oxxio én we informeren je hierover per mail. Dit kan vlak voor het einde van de vaste looptijd van je huidige contract zijn, maar ook eerder. Gebruikmaken van het aanbod en je energiecontract bij Oxxio verlengen is heel eenvoudig. In een paar klikken sluit je je nieuwe contract af en ben je opnieuw zeker van supervoordelige tarieven.

Geen zin om je verlengaanbod af te wachten?

Staat er geen verlengingsaanbod in Mijn Oxxio voor je klaar, maar wil je wel weten of we een mooi aanbod voor je hebben? Bel dan met onze Service Crew via 088 - 895 5999 (gebruikelijke belkosten), doordeweeks bereikbaar tussen 09.00 tot 16.00 uur.

Geen verlengingsaanbod ontvangen of geaccepteerd?

Loopt de vaste looptijd van je huidige overeenkomst af en heb je geen verlengingsaanbod ontvangen of ben je er niet op ingegaan? Dan blijven we je natuurlijk gewoon energie leveren. Na afloop van de vaste looptijd wordt je contract vanzelf omgezet in een contract met onbepaalde looptijd met variabele tarieven. Uiteraard informeren we je vooraf over je nieuwe variabele tarieven. Vanaf dan heb je de vrijheid om op elk moment kosteloos op te zeggen.