cal_formPage 1PathPathlogoFill 19

Beste energieleverancier: Yes, we hebben 'm gewonnen

De Gouden Energie Award 2016! Jaarlijks reikt Pricewise de Energie Awards uit aan de beste energieleveranciers van Nederland en met een 8,0 gemiddeld mag Oxxio zich de winnaar noemen. Beste energiemaatschappij: daar zijn we supertrots op!

Supervoordelig

We zijn en blijven supervoordelig

Ieder jaar beoordeelt Pricewise alle Nederlandse energieleveranciers op kwaliteit en prijs. Op onze scherpe prijs scoren we maar liefst een 8,6! Dit onderstreept nog maar eens dat we een supervoordelige energieleverancier zijn voor jou.

We zijn en blijven supervoordelig
Superservice

Regel alles zelf met de Oxxio App

We zijn extra trots op deze gouden plak, omdat klantbeoordelingen net zo zwaar meewegen. En daar doen we het voor. Want naast voordeel, streven we naar kwaliteit met de beste online dienstverlening voor jou. We hebben onze slimme Oxxio App dan ook flink doorontwikkeld. Met de app kun je alles met een paar swipes eenvoudig en snel zelf regelen. Maximaal gemak en een voordelig tarief gaan bij ons hand in hand. Natuurlijk hopen we ook in 2017 de prijs voor beste energieleverancier in de wacht te slepen.

Meer over de Oxxio App

Onderzoek

Goud voor de beste energieleverancier, dat win je niet zomaar

Je wordt niet zomaar de beste energieleverancier: dit oordeel is gebaseerd op miljoenen prijsvergelijkingen en een klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 3.300 overstappers. Wil je meer weten over het onderzoek? Lees dan hoe wij tot Nederlands beste energiemaatschappij zijn verkozen

Meteen onze superscherpe energiedeal checken? Dat kan. Bereken je energiekosten in 1 minuut!

Bereken je energiedeal