Speur je energieslurpers op met de Oxxio App

Wassen, koken, verwarmen, … waar liggen jouw kansen om je energierekening te verlagen? Sommige apparaten verbruiken meer energie dan je denkt. In onze app zie je waar je kunt besparen. En met dat inzicht kun je de juiste keuzes maken. Leuk voor je portemonnee én goed voor het milieu.
Blue lamp

Hoe herkent de app energieslurpers?

Elk apparaat bij jou thuis heeft een soort hartslag. Onze app herkent die hartslag en kan daardoor jouw apparaten in categorieën indelen, zoals koken of wassen. En met de hulp van jouw slimme meter maakt de app een nauwkeurige analyse van die categorieën. Zo ontmaskert onze app jouw energieslurpers.
Pro Campagne

Ik wil energieslurpers opspeuren

Snappen we! Als je energie van Oxxio en een slimme meter hebt, hoef je alleen nog onze app te downloaden. Daarna kun je starten met het spotten van kansen om te besparen op je energieverbruik.
Lees meer over onze Oxxio App
Oxxio App

Ik heb nog geen energie van Oxxio

Bereken je deal in 1 minuut

Je beste deal voor energie bereken je gemakkelijk zelf.
Bereken mijn deal

Maak kennis met onze supercomplete gratis app

Naast je energieslurpers laat de app je ook je verbruik per uur, dag, maand en jaar zien. Je kunt er zelf wijzingen doorvoeren én 24/7 vragen stellen via de chat.Het is niet voor niks dat al ruim 70% van onze klanten de app gebruikt. Zij verspillen geen energie aan hun energie, doordat hun energiezaken goed geregeld zijn in de app!
Lees meer over onze Oxxio App