Betrap je energieslurpers in huis

Sommige apparaten verbruiken meer energie dan je denkt. In de app zie je waar je energie kunt besparen: wassen, koken, verwarmen... of iets anders. Zo heb je het inzicht waarmee je de juiste keuzes kunt maken. En dat is leuk voor je portemonnee én goed voor het milieu.
Download de Oxxio App
Blue lamp

Hoe herkent de app energieslurpers?

Elk apparaat in huis heeft een soort hartslag. De app herkent deze, en kan daardoor apparaten indelen in categorieën, zoals koken of wassen. Ook gebruikt de app de gegevens van je slimme meter. Waarom? Voor een nauwkeurige analyse van de categorieën. Zo ontmaskert onze app jouw energieslurpers.
Pro Campagne

Ik wil energieslurpers betrappen!

Snappen we! Als je energie van Oxxio en een slimme meter hebt, hoef je alleen nog onze app te downloaden. Daarna kun je starten met het spotten van kansen om te besparen op je energieverbruik.
Download app in App store
Download de Oxxio App
Oxxio App

Inzicht en controle met de Oxxio App

Je energieslurpers betrappen doe je met onze app. En naast het inzicht per apparaat heb je ook inzicht in je verbruik per dag of per maand, pas je eenvoudig je gegevens aan en krijg je de snelste service.Het is niet voor niks dat al ruim 70% van onze klanten de app gebruikt. Zij verspillen geen energie aan hun energie, doordat hun energiezaken goed geregeld zijn in de app!

Lees meer over de gratis Oxxio App
Oxxio App

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.