Al 3 jaar op rij de beste energieleverancier!

Yes! We zijn nu drie jaar achter elkaar de trotse winnaar van de Gouden Energie Award, uitgereikt door Pricewise. Dat betekent dat we ons ook dit jaar de beste energie­maatschappij van Nederland mogen noemen.
Volg je aanmelding in de Oxxio App

Bedankt, Oxxio-klanten!

Ieder jaar beoordeelt Pricewise alle Nederlandse energieleveranciers. De combinatie van duizenden klantbeoordelingen en onze supervoordelige prijs zorgt voor een topscore: met een gemiddeld rapportcijfer van 8,7 en zelfs een 10 voor prijs bewijzen we dat Oxxio de beste energieleverancier is met supervoordelige tarieven.
Bedankt, Oxxio-klanten!

Onze prijzenkast

Elke dag werken we keihard om energie voor jou makkelijker en supervoordelig te maken. We zijn er trots op dat we hier ook mooie prijzen mee winnen!
Beste energieleverancier

Beste energieleverancier

3 jaar achter elkaar de beste prijs & kwaliteit
Beste overstapproces

Beste overstapproces

Een 8,3 voor ons overstapproces, volgens de GfK Energiemonitor
Webby People’s Choice

Webby People’s Choice

De Oxxio App is onderscheiden met een Webby publieksprijs
App Store

App Store

Al meer dan 500.000 keer gedownload!

Superslimme Oxxio App

Superslim en supervoordelig: dát moet het voor onze klanten zijn. Met de Oxxio App kun je eenvoudig en snel al je energiezaken regelen. Je hebt inzicht in je energieverbruik met overzichtelijke grafieken, je bekijkt snel je nota’s en je chat met ons als je een vraag hebt. Met Oxxio Pro kun je zelfs je energieslurpers zien en daardoor direct besparen op je energierekening.Ook handig: in de Oxxio App doe je heel gemakkelijk een jaarcheck om te kijken hoe je energieverbruik eruit ziet en krijg je advies over het verhogen of verlagen van je termijnbedrag. Zo heb je altijd grip op je jaarnota.
Meer over de Oxxio App
Superslimme Oxxio App