cal_formPage 1PathPathlogoFill 19

Yes, we hebben 'm gewonnen:

De Gouden Energie Award 2016! Jaarlijks reikt Pricewise de Energie Awards uit aan de beste energieleveranciers van Nederland en met een 8,0 gemiddeld mag Oxxio zich de winnaar noemen. Daar zijn we supertrots op!

Supervoordelig

We zijn en blijven supervoordelig

Ieder jaar beoordeelt Pricewise alle Nederlandse energieleveranciers op kwaliteit en prijs. Na de tweede plek in 2015 is dit jaar de Gouden Energie Award voor Oxxio. Voor onze prijsstelling scoren we maar liefst een 8,6! Dit onderstreept nog maar eens dat we de goedkoopste energieleverancier zijn voor jou.

We zijn en blijven supervoordelig
Superservice

En met een superservice

We zijn extra trots met deze gouden plak omdat klantbeoordelingen net zo zwaar meewegen. En daar doen we het voor. Want naast voordeel streven we naar de beste online dienstverlening voor onze klant. We hebben onze app fors doorontwikkeld en er staat nog veel meer moois op de planning! Komend jaar wordt Oxxio Nederlands eerste app-only energieleverancier. Dé energieleverancier voor iedereen die niet houdt van gedoe, maar alles met een paar swipes wil kunnen regelen.

Onderzoek

Goud, dat win je niet zomaar

Je wordt niet zomaar de beste energieleverancier: dit oordeel is gebaseerd op miljoenen prijsvergelijkingen en een klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 3.300 overstappers. Wil je meer weten over het onderzoek? Lees dan het artikel.

Meteen onze energiedeal voor jou checken ? Dat kan, bereken je tarieven in 1 minuut!

Bereken je deal