Speur je energieslurpers op met de Oxxio App

Wassen, koken, verwarmen, … waar liggen jouw kansen om je energierekening te verlagen? Sommige apparaten verbruiken meer energie dan je denkt. In onze app zie je je verbruik en ook waar je kunt besparen. Juist met dat inzicht kun je de juiste keuzes maken. Maak korte metten met energieslurpers in je huis! Leuk voor je portemonnee én goed voor het milieu.

Speur je energieslurpers op met de Oxxio App
Hoe herkent de app energieslurpers?

Hoe herkent onze app energieslurpers?

Elk apparaat bij jou thuis heeft een soort hartslag. Onze app herkent die hartslag en kan daardoor jouw apparaten in categorieën indelen, zoals koken of wassen. En met de hulp van je slimme meter maakt de app een nauwkeurige analyse van die categorieën. Zo ontmaskert onze app jouw energieslurpers.

Ik wil energieslurpers opspeuren

Snappen we! Als je energie van Oxxio en een slimme meter hebt, hoef je alleen nog onze app te downloaden. Daarna kun je starten met het spotten van kansen om te besparen op je energieverbruik.

Ik wil energieslurpers opspeuren

Al kennisgemaakt met onze supercomplete app?

Naast je energieslurpers laat onze app je ook je verbruik per uur, dag, maand en jaar zien. Je kunt er zelf wijzingen doorvoeren én 24/7 vragen stellen via de chat.

Het is niet voor niks dat al ruim 75% van onze klanten onze app gebruikt. Zij verspillen geen energie aan hun energie, doordat hun energiezaken goed geregeld zijn in de app!

Heb je nog geen energie van Oxxio?

Online bereken je heel gemakkelijk jouw beste deal voor energie

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.Naar de klantenservice