✅ Voordelig, vast en zonder gedoe. Daar ga je voor naar Oxxio. ✅ Klanten geven onze overstapservice een 8.6!
Oscar wijzend naar berekening - hero

stroom.gas.voordelig.

Op zoek naar zekerheid? Ga voor een vast contract.

Bij Oxxio hebben we stroom en gas. En die stroom is 100% groen. Wil je overstappen? Dat is zo geregeld.
Ben je al Oxxio klant? Check hier je verlengaanbod.
Binnen 2 dagen energie nodig?Meld je aan met spoed!
Scherpe energieprijs
Natuurlijk 100% groen
Grip op je verbruik
Overstappen zonder gedoe

Alleen stroom kan ook

Steeds meer huizen worden gasvrij gebouwd. Daarom kan je bij ons ook alleen stroom afnemen. Bij het berekenen van je deal kan je dit meteen aangeven. Binnen 1 minuut zie je dan een voordelig aanbod met 100% groene stroom.

Altijd 100% groene stroom

We zijn zuinig op onze planeet. Daarom is onze stroom altijd groen en vrij van CO₂-uitstoot, volledig opgewekt door Europese windmolens. Liever voordelige stroom van Nederlandse bodem? Kies dan eenvoudig voor Nederlandse Windstroom nadat je je berekening hebt gedaan. 

 

CO₂-Gecompenseerd Gas

Het is niet grijs, niet groen, maar CO₂-Gecompenseerd Gas. Daarmee draag je een steentje bij aan het klimaat als je thuis gas verbruikt. Bij gasverbruik komt er CO₂ vrij en dat is schadelijk voor onze planeet. Kies je voor CO₂-Gecompenseerd Gas, dan investeren wij in projecten die de uitstoot van het gasverbruik compenseren. 

Hoe stap ik over bij een verhuizing?

Ga je verhuizen? Dan heb je al veel te regelen. Zo wil je natuurlijk zo snel mogelijk je energie afsluiten bij een goede stroom- en gas leverancier. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor je om goedkope stroom en gas te krijgen in je nieuwe huis. Je berekent in 1 minuut je Verhuisdeal, vult je gegevens in en met onze gratis overstapservice zorgen wij voor de rest. Kun jij je richten op je verhuizing. Toch nog wat meer weten?
Kat in doos
spoedaanvraag energie stopwatch blauw

Kan ik energie aanvragen met spoed?

Te laat aan je stroom en gas gedacht of kun je eerder in je nieuwe huis dan verwacht? Geen zorgen! Dankzij een spoedaanvraag ben je bij ons binnen 2 dagen na je aanmelding zeker van energie. Dit kan ook wanneer je al een brief van de netbeheerder hebt ontvangen voor het afsluiten van je energie. Contractbevestiging ontvangen? Maak direct een account aan in de Oxxio App en volg daar de status van je aanmelding.

Onze klanten zijn dik tevreden

Klanten beoordelen ons met:7,4 2821 beoordelingen Lees meer
Expoints
Na niet al te lang zoeken Oxxio ontdekt. Scherpste aanbieding dus was de keuze snel gemaakt. Overstap was zeer gemakkelijk en snel. Alles duidelijk. De app is handig en leuk om bij te houden wat je precies verbruikt. Ik hou van duidelijkheid en structuur. Dit is ideaal. Alles snel geregeld en als ik wat nodig heb is de service optimaal.Mw. Moes
9
Vrijwel niks gemerkt van de overstap. Uitstekend rekening gehouden met het contract bij de vorige leverancier zodat er geen onverwachte verassingen waren.Timothy Staal
9

Overstappen naar Oxxio, appeltje eitje!

Overstappen naar stroom en gas van Oxxio is simpel. Het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden en als je geen slimme meter hebt, je meterstanden doorgeven. De rest doen wij, samen met de Oxxio App. En twijfel je na aanmelding? Geen zorgen, want je hebt 14 dagen bedenktijd. Appeltje, eitje toch?!

Inzicht en service met de Oxxio App

  • Altijd inzicht in je verbruik, zelfs per categorie apparaten
  • Regel zelf eenvoudig en snel al je energiezaken
  • 24/7 service en ondersteuning
Controle met de Oxxio App

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.Naar de klantenservice