De Jaarcheck

Je betaalt elke maand een voorschot op je jaarnota. Dat noemen we je termijnbedrag. Zo hoef je aan het einde van het jaar niet in één keer een groot bedrag te betalen. Weten of je termijnbedrag bij je verbruik past? Met de Jaarcheck in de Oxxio App zie je het meteen. Zo voorkom je nare verrassingen op je jaarnota of dat je teveel betaalt.

Waarzeggersbol Oxxio
Termijnbedrag aanpassen

Termijnbedrag aanpassen

Heb je een nieuwe energiezuinige koelkast gekocht? Geweldig! Ook zulke veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je termijnbedrag niet meer in lijn ligt met je verbruik. De Jaarcheck adviseert je dan om je termijnbedrag te verlagen. Zo houd je aan het eind van de maand meteen iets over voor wat leuks! In de Oxxio App kun je direct je termijnbedrag aanpassen.

Een snelle check met de Oxxio App

In de Oxxio App zie je hoeveel energie je al verbruikt hebt. Ben je onverwacht veel thuis? Dan is de kans groot dat je meer verbruikt dan je normaal gesproken doet. In de app zie je dan precies hoe ver je boven je termijnbedrag zit.

Ook krijg je advies over het verhogen van je termijnbedrag. Zo kom je toch weer goed uit op je jaarnota.
Een snelle check met de Oxxio App

Controle met de Oxxio App

Kies je voor Oxxio, dan kies je ervoor om je energiezaken digitaal te regelen. Zo zit je met de Oxxio App zelf aan het stuur van je energieverbruik en kosten. Met overzichtelijke grafieken en slimme tools helpen we je om verrassingen op je jaarnota te voorkomen. En tussentijds bij te sturen als dat nodig is. Zo ben je altijd in control.  • Houd inzicht in je energieverbruik & kosten
  • Geef eenvoudig je meterstanden door
  • Verhoog of verlaag zelf je termijnbedrag
Controle met de Oxxio App

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.Naar de klantenservice