Ben je al klant? Ook dan geldt onze vaste prijs. Lekker voorspelbaar. Check hier je verlengaanbod!
Spoedaanvraag voor energie? Binnen 2 dagen je Stroom en Gas gefixt!

Spoedaanvraag voor energie? Binnen 2 dagen je Stroom en Gas gefixt!

Te laat aan je stroom en gas gedacht? Kun je eerder in je nieuwe huis dan verwacht? Geen zorgen! Met een spoedaansluiting zorgen wij dat je binnen 2 dagen na je aanmelding energie hebt. Je kan dit ook al doen als je een brief over het afsluiten van energie van je netbeheerder hebt gekregen. Zo voorkom je aansluitkosten, wel zo fijn.
Binnen 2 dagen energie
Wij regelen je spoedaanvraag van A tot Z. Contractbevestiging ontvangen? Maak direct een account aan in de Oxxio App en volg de status van je aanmelding.
Geen waarborgsom nodig bij positieve uitslag kredietwaardigheidscontrole
Vragen we om een waarborgsom te betalen? Dan heb je binnen 2 dagen na betaling energie.

Onze klanten zijn blij met spoed

Klanten beoordelen ons gemiddeld met:7,5 1018 beoordelingen Expoints
Expoints
Ik had met spoed een energie contract nodig en bij Oxxio was dat in no time voor elkaar, geen moeilijk gedoe, alles snel, duidelijk en goed geregeld.Marc
8
Ik was een beetje laat met de aanvraag naar Oxxio maar binnen een week was het geregeld.Arthur Kolkman
8

Hoe werkt een spoedaanvraag als ik net verhuisd ben?

Door de drukte rondom je verhuizing, kan het zijn dat je vergeten bent om je stroom en gas te regelen. Meestal wordt je woning opgeleverd met stroom en gas, maar uiteindelijk zal je je eigen energiecontract af moeten sluiten. Wacht je hier te lang mee? Dan ontvang je een brief van je netbeheerder. Je moet dit dan zo snel mogelijk doen. Na het regelen van je spoedaanvraag zorgen wij ervoor dat je binnen 2 dagen energie van ons hebt, zodat jij er weer lekker warmpjes bij zit!

Hoe werkt een spoedaanvraag als ik al afgesloten ben?

Heb je echt te lang gewacht met het regelen van je energiecontract? Dan kan de netbeheerder jouw stroom en gas afsluiten, wanneer de uiterste datum die in de brief staat vermeld is verstreken. Dit is natuurlijk erg vervelend en dit moet dan ook zo snel mogelijk opgelost worden. Je kan in dit geval het beste je netbeheerder bellen om je energie weer aan te laten sluiten. Zorg er dan eerst voor dat je een energiecontract hebt afgesloten met een energieleverancier. Daarna kun je, binnen twee dagen na het ontvangen van je energiecontract, een afspraak maken met de netbeheerder om je energie weer aan te sluiten. Het kan zo zijn dat de netbeheerder hier wel kosten voor in rekening brengt.

Spoed zonder borg? Dat kan!

Een spoedaanvraag zonder waarborgsom? Dat kan! Om meer zekerheid te krijgen rondom betalingen mogen we een kredietwaardigheidscontrole uitvoeren bij klanten. Bij een negatieve uitslag van de controle vragen we je om een waarborgsom van maximaal € 400, het bedrag dat je vermoedelijk betaalt voor zes maanden stroom en/of gas.
Natuurlijk is de hoogte van de borg ook redelijk voor je situatie. Als je een waarborgsom moet betalen, sturen we je hiervoor een aparte e-mail.

  • Betaal alleen bij negatieve uitslag
  • 1 dag na aanmelding uitsluitsel
  • Betaal 'm eenvoudig via accept e-mail

Zo werkt een spoedaanvraag

Zodra je spoedaanmelding binnen is, beginnen wij te rennen. We zorgen ervoor dat je binnen 2 dagen na je aanmelding energie van ons ontvangt. Als we je vragen een waarborgsom te betalen, dan heb je binnen 2 dagen, na betaling van deze waarborgsom, energie van Oxxio.