cal_formPage 1PathPathlogoFill 19

Verhuizen

Ga je verhuizen? Neem Oxxio mee! Vul uiterlijk 2 weken voor je verhuisdatum het online verhuisformulier in. Dan profiteer je ook op je nieuwe adres van de supervoordelige tarieven die je gewend bent.

Je verhuizing doorgeven

Je energie verhuizen? Zo gepiept!

In 5 simpele stappen geef je je verhuizing aan ons door. We vragen je naar je nieuwe adres en per wanneer je er energie wil ontvangen. Weet je al wanneer de levering op je oude adres mag stoppen? Dan kun je die datum ook meteen doorgeven.

Wil je tijdelijk op twee adressen energie ontvangen of kun je gas niet meeverhuizen omdat je nieuwe woning geen gasaansluiting heeft? Geen enkel probleem. Geef het aan op het verhuisformulier en wij regelen het voor je.

Verhuizing doorgeven
Het verhuisproces

Welke stappen doorloop je?

Stap 1
Je geeft je verhuizing online aan ons door

Je ontvangt per mail een bevestiging van ons. Hierin staan de gegevens die we van jou hebben ontvangen. Ontbreekt of verandert er nog iets, bijvoorbeeld de einddatum van je oude adres? Dan geef je dat telefonisch aan ons door.

Stap 2
Je geeft de meterstanden van je oude woning door

1 tot 4 dagen voor je verhuizing vragen we je om de meterstanden van je oude woning aan ons door te geven. Behalve als je een slimme meter hebt en toestemming hebt gegeven om je metergegevens uit te lezen.

Stap 3
Je geeft de meterstanden van je nieuwe woning door

1 tot 4 dagen voordat de levering op je nieuwe adres start, vragen we je om de meterstanden van je nieuwe woning aan ons door te geven. Je kunt dit binnen 5 werkdagen online doen.

Stap 4
Je ontvangt je nieuwe termijnbedrag

4 weken na de start van de energielevering ontvang je je nieuwe termijnbedrag. Dit is gebaseerd op het gemiddelde verbruik in de woning van de afgelopen 3 jaar. Of, als je naar een nieuwbouwwoning verhuist, op het landelijke gemiddelde verbruik in nieuwbouwpanden.

Stap 5
Je ontvangt de eindnota

Nadat de meterstanden van je oude adres zijn verwerkt ontvang je de eindnota. Hierop verrekenen we de energie die je op je oude adres hebt verbruikt met de termijnbedragen die je hebt betaald.

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Stap 5
Goed om te weten

Veelgestelde vragen