• Home
  • Klantenservice
  • Energiekosten besparen

Energiekosten besparen

We hebben maar 1 planeet. Daar moeten we zuinig op zijn. Niet voor niets kiezen we bij Oxxio bewust voor groene stroom opgewekt uit Europese windmolens. Nog beter voor het milieu is minder energie verbruiken. Win-win, want uiteindelijk kun je hier ook je energiekosten mee besparen. Hoe je dat eenvoudig zelf doet? Met de slimme Oxxio App. De app geeft optimaal inzicht, zodat je grip houdt op je energieverbruik en -kosten. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee.

Besparen op energiekosten met isolatie

Met goede isolatie zit je er in de koude winterdagen warmpjes bij. Je kunt met isolatie dan ook flink besparen op je energieverbruik- en kosten. Veel mensen zien isoleren niet als de ideale eerste oplossing, omdat het om een investering vraagt. Maar wist je dat je in de meeste gevallen je investering binnen een paar jaar al hebt terugverdiend?

Energie besparen: tips

Wil je energiekosten besparen, dan is isolatie een goed begin. Voor optimaal inzicht in je energieverbruik en kosten, download je de Oxxio App. De app heeft een energiebuddy die met je meedenkt. De buddy analyseert je verbruik en geeft een seintje als ‘m iets opvalt. Zo wordt besparen op energiekosten pas echt kinderspel. Hou daarnaast met de Jaarcheck in de gaten of je termijnbedrag past bij je verbruik. Valt je maandelijkse verbruik hoger of lager uit dan verwacht? Dan pas je je termijnbedrag met een druk op de knop aan in de app.
Naar de Oxxio App