Ben je al klant? Ook dan geldt onze vaste prijs! Lekker voorspelbaar. Check hier je verlengaanbod!

Verhuizen? Je energie is zo geregeld

Verhuizen is altijd een hoop werk. Gelukkig is stroom en gas regelen dat bij ons niet. Wij zorgen dat je dit makkelijk online regelt. Je profiteert meteen van onze scherpe tarieven voor stroom en gas. Zo bespaar je tijd én geld en kun je je volledig richten op je verhuizing.
  • Gratis overstapservice
  • Binnen 2 dagen energie met spoedaanvraag
  • Hulp nodig? Stel je vraag via chat

Stap 1: Ik wil energie van Oxxio

Nieuw huis, nieuwe energie! Kies stroom en gas voor een scherpe prijs.

Stap 2: Ik heb energie van Oxxio

Je verhuist je energie gemakkelijk mee.

Stap 3: Ik wil Oxxio opzeggen

Jammer, maar soms kan het niet anders
Bereken je deal in 1 minuut

Bereken je deal in 1 minuut

Binnen 2 dagen energie nodig? Meld je aan met spoed

Hoe krijg ik met spoed energie in huis?

Te laat aan je energie gedacht of kun je eerder in je nieuwe huis dan verwacht? Geen zorgen! Dankzij een spoedaanvraag ben je bij ons binnen 2 dagen na je aanmelding zeker van energie. Contractbevestiging ontvangen? Maak direct een account aan in de Oxxio App en volg daar de status van je aanmelding.
Hoe krijg ik met spoed energie in huis?

Samenwonen: hoe regel ik mijn energiecontract?

Wanneer je gaat samenwonen, heb je natuurlijk maar één energiecontract nodig. Hoe je de aanvraag voor je verhuizing bij je energieleverancier regelt, hangt af van jullie huidige situatie. Heeft één van jullie al een lopend energiecontract, of nog niet? We helpen je op weg.

Stap 2: Allebei een lopend energiecontract

Als jullie allebei een energiecontract hebben, zal één van deze contracten opgezegd moeten worden. Het is slim om beide contracten te vergelijken en bij de energieleveranciers na te gaan hoe hoog de eventuele opzegvergoeding is. Een opzegvergoeding is van toepassing als je een contract voor bepaalde tijd vóór de afgesproken tijd opzegt.

Stap 1: Eén lopend energiecontract

Woont één van jullie al in het huis waar jullie gaan samenwonen? Dan hoef je niets te veranderen aan dat contract. Gaan jullie verhuizen naar een nieuwe woning? Dan dien je bij de huidige energieleverancier een adreswijziging door te geven.

Stap 3: Allebei geen lopend energiecontract

Dan is het een makkie! Jullie kunnen zelf een energieleverancier kiezen en het contract op één van jullie namen afsluiten. Maak nu je berekening en bekijk wat je maandbedrag wordt.

Jij verhuist. Wij regelen je energie.

Energie is zo geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aanmelden. En als je geen slimme meter in je nieuwe huis hebt, de meterstanden doorgeven. Kun jij je richten op je verhuizing. Twijfel je na je aanmelding? Geen zorgen, want je hebt 14 dagen bedenktijd.

Weetjes over verhuizen

Je hebt het vast al gemerkt: er valt veel te regelen voordat je in je nieuwe huis zit. Maar je hebt ook veel vragen. Bijvoorbeeld aan wie je allemaal jouw adres moet doorgeven. Lees onze blogs over verhuizen!
Verhuizen aan wie moet ik mijn nieuwe adres doorgeven

Verhuizen aan wie moet ik mijn nieuwe adres doorgeven

Checklist verhuizen: regel deze 5 dingen

Checklist verhuizen: regel deze 5 dingen

Voorkom verhuisstress met deze 7 tips

Voorkom verhuisstress met deze 7 tips

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.Naar de klantenservice