Werken bij Oxxio: een baan waar je energie van krijgt

Werken bij Oxxio is een combinatie van ‘niet lullen, maar poetsen, én proesten van het lachen’. Wij willen de wereld van energie leuker en simpeler maken. En dat doen we met opgestroopte mouwen en voeten in de spreekwoordelijke klei! We zijn als team ondernemend, betrokken, rechtdoorzee en ambitieus. Maar we houden ook van leuke borrels, gezelligheid bij het koffiepretapparaat, en hard juichen om elkaars successen.
confetti blue
lamp primary

Snel vooruit met korte lijntjes

We werken volgens de agile scrum-methode: met zelfsturende, multidisciplinaire teams die dol zijn op het verbinden van mensen en ideeën. Door te onderzoeken, nieuwe dingen te proberen en die razendsnel door te voeren als het werkt. Daarom houden we de lijntjes graag kort en de sfeer gezellig.

Waar ga je werken

Daar hebben we een formule voor bedacht: 40 procent thuis, 40 procent op kantoor, en 20 procent thuis of kantoor. Hoe jij die elementen mixt, dat mag je helemaal zelf bepalen.

Onze cultuur

Dit maakt ons Oxxio
Lekker opgewektHard werken en hard lachen
ToekomstgerichtSneller, slimmer, simpeler
We houden écht van de klantDe xx-jes in ‘Oxxio’ zijn voor hen

Onze vacatures

Medewerker Service Crew Oxxio
Klanten: jij staat ermee op en ehh… oké, je bent gewoon gek op klanten. Hen helpen geeft jou energie om een hele stad mee te verlichten. Rotterdam bijvoorbeeld. Jij staat klanten online en telefonisch te woord met raad, daad en natuurlijk een gezellig praatje als je toch bezig bent. Of dat nou gaat om hulp bij het afsluiten van een contract of het filosoferen over de toekomst van windmolens. En alles daartussenin. Klinkt dit jou als wachtmuziek in de oren? Hup, solliciteren maar!
press

Heb je vragen of wil je een open sollicitatie sturen?

Bel onze recruiters: 088-8954020