cal_formPage 1PathPathlogoFill 19

Meer inzicht met de VerbruiksUpdate

Als je een slimme meter hebt en energieklant bent van Oxxio, dan ontvang je elke twee maanden een VerbruiksUpdate. Met de VerbruiksUpdate krijg je meer inzicht in je energieverbruik. Je kunt namelijk precies zien hoeveel je in de afgelopen periode hebt verbruikt. Ook is het eenvoudig om jezelf te vergelijken met een gemiddeld huishouden in dezelfde situatie. Zo zie je precies of je het goed doet en kun je heel gericht besparen.

Wil je nog meer inzicht in je verbruik? Check dan regelmatig de Oxxio App

Je energieverbruik vergelijken met anderen

In de tabel hieronder zie je hoe je het doet ten opzichte van andere, vergelijkbare huishoudens. Zo weet je precies of je goed zit met je energieverbruik, of dat het nog beter kan.

Gemiddeld gasverbruik per m3 per jaar Gemiddeld stroomverbruik per kWh per jaar
Vrijstaande woning 2225 1 persoons huishouden 2150
Twee onder een kap 1775 2 persoons huishouden 3250
Hoek van een rij 1625 3 persoons huishouden 4050
Tussenwoning 1350 4 persoons huishouden 4500
Flat-/etagewoning 975 5 en meer persoons huishouden 4850

Ook tussentijds je energieverbruik bekijken

Wil je weten hoeveel stroom en gas je verbruikt en of je nog op koers ligt met je termijnbedrag? Download dan de gratis Oxxio App. In de app zie je precies hoeveel stroom of gas je verbruikt. Per maand, dag en met een slimme meter zelfs per uur! Bovendien kun je met de Jaarcheck zien of je verbruik nog in lijn ligt met je maandelijks termijnbedrag. Zo kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van het jaar. Als je nog geen slimme meter hebt, kun je eenvoudig zelf je meterstanden doorgeven in de app.

Meer over de Jaarcheck

Veelgestelde vragen