cal_formPage 1PathPathlogoFill 19

Meer inzicht met de VerbruiksUpdate

Als je een slimme meter hebt en energieklant bent van Oxxio, dan ontvang je elke twee maanden een VerbruiksUpdate. Met de VerbruiksUpdate krijg je meer inzicht in je energieverbruik. Je kunt namelijk precies zien hoeveel je in de afgelopen periode hebt verbruikt. Ook is het eenvoudig om jezelf te vergelijken met een gemiddeld huishouden in dezelfde situatie. Zo zie je precies of je het goed doet en kun je heel gericht besparen.

Wil je nog meer inzicht in je verbruik? Check dan regelmatig de Oxxio App

Je energieverbruik vergelijken met anderen

In de tabel hieronder zie je hoe je het doet ten opzichte van andere, vergelijkbare huishoudens. Zo weet je precies of je goed zit met je energieverbruik, of dat het nog beter kan.

Gemiddeld stroomverbruik per kWh per jaar Gemiddeld gasverbruik per m3 per jaar
1 persoonshuishouden 1900 kWh Vrijstaande woning 2050 m3
2 persoonshuishouden 3050 kWh Hoekwoning 1575 m3
3 persoonshuishouden 4050 kWh Maisonette 1425 m3
4 persoonshuishouden 4250 kWh Tussenwoning 1175 m3
5 persoonshuishouden en groter 4450 kWh Flat/appartement 875 m3
Gemiddeld 3300 kWh Gemiddeld 1300 m3

Ook tussentijds je energieverbruik bekijken

Wil je weten hoeveel stroom en gas je verbruikt en of je nog op koers ligt met je termijnbedrag? Download dan de gratis Oxxio App. In de app zie je precies hoeveel stroom of gas je verbruikt. Per maand, dag en met een slimme meter zelfs per uur! Bovendien kun je met de Jaarcheck zien of je verbruik nog in lijn ligt met je maandelijks termijnbedrag. Zo kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van het jaar. Als je nog geen slimme meter hebt, kun je eenvoudig zelf je meterstanden doorgeven in de app.

Meer over de Jaarcheck

Veelgestelde vragen