Overstappen is zo gepiept

Wat slim dat je wil overstappen naar Internet, TV & Bellen van Oxxio. Want met onze superscherpe prijs en blijvend Combivoordeel, kun je maandelijks flink besparen. En met onze Overstapservice leun je lekker achterover want wij regelen de overstap van A tot Z voor je.

Zorgeloos met de Overstapservice

Het papierwerk rondom overstappen, daar ben je het liefst niet mee bezig. Toch is dit belangrijk want je wilt niet onnodige verrast worden. Met onze Overstapservice nemen we deze zorg uit handen want wij zeggen je lopende contract voor internet, tv of bellen voor je op. En we borgen dat de activatiedatum aansluit op je huidige overeenkomst. Zo kom je geen moment zonder internet, tv of bellen te zitten.

Image

Opzeggen bij je huidige aanbieder

Er zijn twee manieren om het contract met je huidige aanbieder op te zeggen. Via onze Overstapservice of je doet ’t zelf. Beide opties hebben we supermakkelijk gemaakt.

Via de Overstapservice

Je kunt gebruikmaken van onze Overstapservice als je huidige aanbieder is aangesloten bij COIN. Dit is een samenwerking tussen aanbieders van elektronische communicatiediensten en -netwerken. De meeste aanbieders zijn lid, dus dikke kans dat het goed zit. Let op, met de Overstapservice zeggen we je contract op bij 1 partij, namelijk bij je huidige internetaanbieder. Heb je voor tv en/of vast bellen daarnaast nog een contract bij een andere aanbieder, dan moet je dat zelf opzeggen.

Zelf opzeggen

Wanneer je huidige aanbieder niet aangesloten is bij COIN, kunnen wij de overstap helaas niet voor je regelen. De kans hierop is klein maar dan zul je zelf het contract moeten opzeggen. Natuurlijk helpen we je hiermee en ontvang je na aanmelding hierover een e-mail van ons en kun je deze voorbeeldbrief en adressenlijst gebruiken.

Veelgestelde vragen