Installeren

Stekkertje hier, draadje daar. Voor de één een leuke klus voor de ander een enorme uitdaging. Welk type je ook bent, wij zorgen ervoor dat de installatie altijd slaagt en je zonder problemen kunt genieten van Internet, TV & Bellen.

Image

Doe-het-lekker-zelf

Bij je installatiepakket ontvang je een handleiding die je in no-time door het installatieproces van Internet, TV & Bellen helpt. En kom je er niet uit? Dan staat onze service crew voor je klaar. Wil je toch nog meer details of heb je specifieke vragen over de installatie? Bekijk dan deze uitgebreide installatiehandleiding.

Check onze installatiehandleiding

Onze monteurs fixen 't

Stap je over naar glasvezel of kom je bij Ziggo vandaan? Dan krijg je van ons een gratis monteur. Deze installatie vergt namelijk net wat meer technische kennis. Kun je het pakket zelf installeren maar kies je liever voor zekerheid? Geef dan tijdens je aanmelding aan dat je graag geholpen wordt door één van onze beregoede Oxxio-monteurs. Voor slechts € 79,95 komt de monteur dan bij je thuis om het van A tot Z te fixen.


Dit doet onze monteur voor je:


  • Page 1 Copy Sluit het complete pakket voor je aan.
  • Page 1 Copy Checkt of alles werkt en geeft duidelijke uitleg.
  • Page 1 Copy En gaat de deur pas uit als alles werkt.

Extra materiaal te koop bij de monteur

Heeft je huis hele dikke wanden waardoor het wifi-signaal niet overal goed te ontvangen is? Of zijn extra kabels nodig om je modem goed aan te sluiten? Het kan zijn dat je tijdens de installatie extra wifi-versterkers of andere materialen moet of wil kopen bij de monteur. Wel zo transparant om alvast die prijslijst te zien.


Check de prijslijst

Je installatiepakket

In je installatiepakket zit alles wat je nodig hebt voor een goede installatie. En of het nu om een wifi-modem, glasvezelkastje of een tv-ontvanger gaat, we leveren enkel spullen van goede kwaliteit. Ben je een technisch type en wil je alle ins en outs weten van de materialen? Bekijk hier alle specs.


Wifi-modem (ExperiaBox V10) Tv-ontvanger (Settop Box Arris 2952) Glasvezelkastje

Veelgestelde vragen