Alle voordelen van groene stroom van Oxxio

We hebben maar 1 planeet. Daar moeten we zuinig op zijn. Daarom leveren we vanzelfsprekend alleen maar groene stroom. Geen CO2-uitstoot en 100% opgewekt uit Europese windstroom.

Alles draait op wind

Bij Oxxio krijg je groene stroom opgewekt door windmolens in Europa. Zo draag je dus automatisch je steentje bij aan een groenere stroomproductie. Want hoe meer mensen vragen naar stroom uit wind en zon, hoe minder kolenstroom er nodig is. In ons stroometiket zie je precies hoe groene stroom van Oxxio wordt opgewekt.

Alles over ons stroometiket

De kosten van groene stroom

Kies je voor stroom van Oxxio, dan kies je voor groen voor de prijs van grijs. Want voor groene stroom betaal je bij ons niets extra. Omdat de productie van betaalbare windstroom in Nederland nog niet voldoende is om iedereen te voorzien, kiezen wij voor het beste alternatief. En dat is windstroom van het Europese net. Bovendien kopen we bij Oxxio onze groene stroom slim in en daar profiteer jij van. Bekijk ons productaanbod en vergelijk zelf.

Bekijk ons aanbod

Eenvoudig overstappen naar groene stroom

Ga je voor groene stroom en gas van Oxxio? Groen bezig! Wij regelen je gehele overstap met onze overstapservice. In de Oxxio App volg je de status van je aanmelding. Download ‘m nu en maak alvast kennis met het gemak van onze app. Tijdens de overstap kom je geen moment zonder stroom of gas te zitten. En je krijgt een seintje zodra je energie van Oxxio ontvangt.

Stap 1

Aanmelden

Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Volg de status van je aanmelding in de app.

Stap 2

Je Oxxio-contract

Hierin vind je je termijnbedrag en startdatum.

Stap 3

Meterstanden

1 dag voor start levering online doorgeven. Slimme meter? Dan gaat dit automatisch.

Stap 4

Je oude leverancier

We zeggen 'm voor je op, jij hoeft hiervoor niets te doen!

Stap 5

Start levering

Je ontvangt energie van Oxxio en onze supereasy app-service.

Stap nu over

Veelgestelde vragen