Ben je al Oxxio klant? Check hier je verlengaanbod.

Je geldzaken op orde met Geldfit

Soms is het lastig om je geldzaken op orde te krijgen. Een steuntje in je rug kan dan fijn zijn. Oxxio werkt samen met Geldfit om je inzicht te geven in je financiële situatie. Op deze pagina lees je hoe Geldfit werkt en wat je kan doen.

Hoe werkt Geldfit?

Oxxio en Geldfit werken samen aan het gezond houden van jouw geldzaken. Met inzicht in je financiële situatie, advies en handige tips. Zodat je elke maand je vaste uitgaven kan betalen. Zoals je huur, verzekeringen, gas, water en licht. En je geld overhoudt om van te leven.

Ga naar Geldfit.nl/energie en ontdek wat jij kan doen. Krijg gratis en anoniem advies en tips om energie te besparen. En kijk of je recht hebt op energietoeslag. Ook zie je welke organisaties bij jou in de buurt kunnen helpen met je geldzaken. Je bepaalt zelf of je contact op neemt met een organisatie. Je zit nergens aan vast.

Een betalingsregeling afspreken

Het kan een keer gebeuren dat je je nota niet kunt betalen. Hij komt bijvoorbeeld op een verkeerd moment. Of is misschien hoger dan verwacht. Een betalingsregeling met Oxxio kan in zo'n situatie handig zijn. We maken dan een afspraak met je om je nota in delen te betalen. Een betalingsregeling vraag je eenvoudig zelf aan in de Oxxio App of Mijn Oxxio.