• Home
  • Klantenservice
  • Geldfit

Inzicht in je geldzaken met Geldfit

Soms is het lastig om je geldzaken op orde te krijgen. Een steuntje in je rug kan dan fijn zijn. Oxxio werkt met Geldfit samen om je inzicht te geven in je financiële situatie. Op deze pagina lees je hoe Geldfit werkt en wat je kan doen.

Krijg advies, tips en hulp

Doe anoniem de gratis test op Geldfit.nl en je krijgt advies en tips om meer grip te krijgen op je energierekening.
Naar Geldfit.nl

Hoe werkt Geldfit?

Oxxio en Geldfit werken samen aan het gezond houden van jouw geldzaken. Met inzicht in je financiële situatie, advies en handige tips. Zodat je elke maand je vaste uitgaven kan betalen. Zoals je huur, verzekeringen, gas, water en licht. En je geld overhoudt om van te leven.

Ga naar geldfit.nl/energie en ontdek wat jij kan doen. Krijg gratis en anoniem advies en tips om energie te besparen. Kijk of je recht hebt op energietoeslag en of je in aanmerking komt voor steun van het Noodfonds. Ook zie je welke organisaties bij jou in de buurt kunnen helpen met je geldzaken. Je bepaalt zelf of je contact op neemt met een organisatie. Je zit nergens aan vast.

Een persoonlijk gesprek kan ook

Spreek je liever gelijk iemand over je totale financiële situatie? Bel dan met de Nederlandse Schuldhulproute via het gratis telefoonnummer 0800 - 8115. Je krijgt advies en/of wordt doorverwezen naar passende hulp bij je in de buurt.

Helpt een betalingsregeling met Oxxio je ook al?

Het kan een keer gebeuren dat je je nota niet kunt betalen. Hij komt bijvoorbeeld op een verkeerd moment. Of is misschien hoger dan verwacht. Een betalingsregeling met Oxxio kan in zo'n situatie handig zijn. We maken dan een afspraak met je om je nota in delen te betalen. Een betalingsregeling vraag je zelf eenvoudig aan in de Oxxio App of Mijn Oxxio.