Het Oxxio-modelcontract

Het modelcontract voor energie is een standaard contract voor stroom en gas met een variabel energietarief en een onbepaalde looptijd. Het biedt je de mogelijkheid om verschillende energieleveranciers gemakkelijk (online) te vergelijken en je hebt maximale flexibiliteit.

Oeps, dit adres bestaat niet. Vul het juiste adres in.
Oeps, je postcode is niet volledig. Vul de juiste postcode in met het format 1234AB.
Hoeveel verbruik je?
kWh
kWh
kWh
m3
Let op, je stroomverbruik moet hoger zijn dan 0.
Let op, je stroomverbruik normaal moet hoger zijn dan 0.
Let op, je stroomverbruik dal moet hoger zijn dan 0. Of selecteer "Enkele meter"
Let op, je gasverbruik moet hoger zijn dan 0. Of selecteer "Ik heb alleen stroom"
Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, moet je minimaal 250m3 verbruiken. Kom je hier niet aan? Klik dan hier
kWh
Let op, je opwek moet hoger zijn dan 0.
Hoeveel verbruik je?
Binnen 2 dagen energie nodig? Meld je aan met spoed!

Wij berekenen nu jouw beste deal!

Eenmalig
{{ tariffCtrl.response.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount | currency:'€':0 }}
cashback
op je jaarnota

{{ tariffCtrl.response.tariffs[0].productDescription }}

Groene Stroom & Gas

{{ (tariffCtrl.response.tariffs[0].totalYearlyCosts - tariffCtrl.response.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) / 12 | currency:'€':2 }} p.m.
 • Jaarkosten {{ (tariffCtrl.response.tariffs[0].totalYearlyCosts - tariffCtrl.response.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) | currency:'€':2 }}
 • Inclusief cashback {{ tariffCtrl.response.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount | currency:'€':2 }}
 • Per 1 juli 2019 wijzigen de tarieven
 • actievoorwaarden
 • actievoorwaarden
 • actievoorwaarden
 • actievoorwaarden
 • Dezelfde Oxxio tarieven als bij een prijsvergelijker!
 • Dezelfde Oxxio Superdeal als bij een prijsvergelijker
  • 1 jaar geen stijging in leveringstarief
  • Ideaal als je elk jaar wilt vergelijken
  • 3 jaar geen stijging in leveringstarief
  • Lange tijd zekerheid
  • Altijd een actueel tarief
  • Maandelijks kosteloos opzegbaar
  • 1 jaar een vast, laag leveringstarief
  • Elke maand voordeel i.p.v. cashback
  • 100% groene stroom
  • 14 dagen bedenktijd
  • Géén verborgen kosten
  • Wij regelen je overstap
  • Altijd een actueel tarief
  • Maandelijks kosteloos opzegbaar
  • 100% groene stroom

  We doen ons best voor jou

  Goed

  Onze klanten beoordelen ons met een

  7.1 / 10
  Gebaseerd op 3810 klantervaringen
  9
  Mw. Moes

  Na niet al te lang zoeken Oxxio ontdekt. Scherpste aanbieding dus was de keuze snel gemaakt. Overstap was zeer gemakkelijk en snel. Alles duidelijk. De app is handig en leuk om bij te houden wat je precies verbruikt. Ik hou van duidelijkheid en structuur. Dit is ideaal. Alles snel geregeld en als ik wat nodig heb is de service optimaal.

  Beste energieleverancier

  3 jaar op rij de beste energieleverancier

  Beste overstapproces

  Een 8,3 voor ons overstapproces.
  Bron: GfK Energiemonitor

  Vul jouw gegevens in

  Om je aan te melden hebben we je gegevens nodig. Vul ze hieronder in.

  {{ order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount | currency:'€':0 }} Eenmalige Cashback

  Groene
  Stroom & Gas

  Groene Stroom

  {{ order2.shoppingCart.tariffs[0].productDescription }}
  onbepaalde looptijd t/m {{ order2.shoppingCart.tariffs[0].dateEnd | date: 'd MMMM yyyy' }}

  {{ order2.form.isResidenceAddress || order2.form.isResidenceAddress === undefined? ((order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) / 12) : ((order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount - order2.shoppingCart.tariffs[0].taxDiscount) / 12) | currency:'€':2 }} p.m.

  Jaarkosten {{ order2.form.isResidenceAddress || order2.form.isResidenceAddress === undefined? (order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) : (order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount - order2.shoppingCart.tariffs[0].taxDiscount) | currency:'€':2 }}

  Vul maximaal 10 karakters in.
  Check even of je geboortedatum goed is ingevuld. Let op! De gekozen datum is geen geldige datum.
  Klopt je nummer wel? Het moeten 10 cijfers zijn, incl. de 0.
  Klopt je nummer wel? Het moeten 10 cijfers zijn, incl. de 0.
  Hier gaat iets mis. Controleer of het e-mailadres een @ en een punt bevat, en of er geen spaties in staan.
  Je e-mailadres is niet gelijk aan je eerste invoer. Controleer je e-mailadres.
  Maak direct je account aan en ontdek de Oxxio App:
  • Volg de status van je aanmelding op de voet
  • Altijd en overal inzicht in je energieverbruik
  Ojee, met deze gegevens kunnen we geen Oxxio-account voor je aanmaken. Controleer je e-mailadres en zorg ervoor dat je wachtwoord minimaal 8 en maximaal 24 karakters heeft.
  Je hebt al een Oxxio-account. Superslim! Na je aanmelding ontvang je van ons direct per mail een bevestiging. En met het klantnummer dat in deze mail wordt vermeld, kun je je account via het menu 'Mijn gegevens' in de Oxxio App - meteen upgraden. Je bent al klant bij Oxxio en hebt met dit mailadres al een account. Je persoonlijke Oxxio-account kun je maar aan één e-mailadres koppelen. Meld je aan met een ander e-mailadres of neem na je aanmelding contact met ons op via www.oxxio.nl/contact om je oude account te laten verwijderen. Je bent eerder klant bij ons geweest. Aan je mailadres is een oud Oxxio-account gekoppeld, hierdoor kun je nu niet direct een nieuw account aanmaken. Neem na je aanmelding contact met ons op via www.oxxio.nl/contact, dan verwijderen we je oude Oxxio-account en zorgen we ervoor dat je een nieuw account kunt aanmaken.
  Je kunt op dit moment geen nieuw wachtwoord aanmaken. Als je het nieuwe wachtwoord in het veld laat staan, wordt deze niet opgeslagen, maar kun je je aanmelding wel verder doorlopen.
  Oeps, dit adres bestaat niet. Vul het juiste adres in.

  Binnen 2 dagen energie nodig? Vraag dan hier met spoed energie aan.

  Je bent er vroeg bij. Je verhuisdatum ligt echter nog iets te ver weg. Je kunt je aanmelden als je binnen 3 maanden energie geleverd wilt krijgen. We zien je dan natuurlijk graag terug! Je bent langer dan 6 weken geleden verhuisd. Je overstap wordt daarom behandeld als een 'normale' aanmelding en verwerken deze niet als verhuizing. Kies voor de optie 'Ik wil overstappen', dan kun je jouw aanmelding verder doorlopen. De datum van de sleuteloverdacht van je nieuwe woning ligt in het verleden. Het is belangrijk dat je aanvraag zo snel mogelijk wordt verwerkt, om afsluiting door je netbeheerder te voorkomen. Vraag hier met spoed energie aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Als je voor {{order2.validMovingDate}} wil overstappen naar Oxxio heb je met spoed energie nodig. Vraag dit hier aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Is het voor jou ook mogelijk om vanaf {{order2.validMovingDate}} over te stappen naar Oxxio? Vul dan deze datum in als datum sleuteloverdracht. Je verzoekt Oxxio om al binnen je bedenktijd van 14 kalenderdagen te starten met de levering van energie. Kies je er in de bedenktijd voor om je overeenkomst met Oxxio te annuleren, dan moet je wel al onze kosten betalen, omdat we je op jouw verzoek direct energie zijn gaan leveren.

  Volgens jou is sprake van een verblijfsfunctie. Je ontvangt daarom een vermindering op energiebelasting op je jaarnota.

  Je geeft aan dat je leveringsadres geen verblijfsfunctie heeft, daarom ontvang je geen vermindering energiebelasting. Je ziet deze korting dan ook niet terug in je berekening. Let op: heb je een (vakantie)woning waar je nog niet naar toe bent verhuisd of niet permanent verblijft? Dan is wel sprake van een verblijfsfunctie en kun je voor 'ja' kiezen. Twijfel je? Doe hier een laatste check!

  Oeps, dit adres bestaat niet. Vul het juiste adres in.
  Helaas, dit is geen bestaand rekeningnummer. Tip: check even je bankpas voor het juiste nummer.

  Hierbij machtig je Oxxio, tot je deze weer intrekt, om de bedragen voor levering van energie via automatische incasso af te schrijven.

  Handig om te weten

  Dit kan via het Modelformulier voor ontbinding/herroeping. Jouw overeenkomst ontvang je twee dagen na je aanmelding per email.
  Opzeggen doen wij pas als je bedenktijd van 14 kalenderdagen voorbij is. Met een opzegtermijn van een maand, gaat de overeenkomst met Oxxio ongeveer zes weken na je aanmelding in. Binnen 2 dagen na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met de exacte datum waarop wij je energie gaan leveren.
  Oxxio laat de overeenkomst die je nu afsluit zoveel mogelijk aansluiten op de einddatum van de overeenkomst van je vorige leverancier. Je huidige leverancier kan een opzegvergoeding in rekening brengen als de overeenkomst met hen vóór de einddatum van de overeenkomst opzegt. Oxxio vergoedt deze boete niet. Is de einddatum binnen 3 maanden, dan wachten we met je overstap tot de overeenkomst is afgelopen.
  Is het jaarverbruik dat je ons hebt doorgegeven anders dan het historisch jaarverbruik van de afgelopen drie jaar in jouw woning, dan kan je maandelijkse termijnbedrag hoger of lager zijn dan je had verwacht. Je kunt je termijnbedrag, vanaf het moment dat Oxxio je energie levert, aanpassen in de Oxxio App.

  Hiermee ga ik akkoord

  Door op ‘Bevestig mijn aanmelding’ te klikken ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden en Kwaliteitscriteria, het Voorwaardenoverzicht, de ActievoorwaardenActievoorwaarden en de tarieven. Ook ga ik hiermee een betalingsverplichting met Oxxio aan. En ik machtig Oxxio om mijn dubbele meter uit te lezen.

  Door op ‘Bevestig mijn aanmelding’ te klikken ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden en Kwaliteitscriteria, het Voorwaardenoverzicht, de ActievoorwaardenActievoorwaarden en de tarieven. Ook ga ik hiermee een betalingsverplichting met Oxxio aan. En ik machtig Oxxio om mijn dubbele meter uit te lezen.

  Ik weet dat Oxxio verwacht mij vanaf 08 november 2019 te leveren. Deze datum en het termijnbedrag vind ik terug in mijn leveringsovereenkomst. Ook ben ik op de hoogte van het privacy statement.

  Ik verzoek Oxxio om al binnen mijn bedenktijd van 14 kalenderdagen te starten met de levering van energie. Mocht ik een waarborgsom moeten betalen, dan kan mijn aanmelding vertraging oplopen. Ik weet dat Oxxio verwacht mij vanaf {{order2.form.movingDate | date: 'd MMMM yyyy' }} te leveren. Deze datum en het termijnbedrag vind ik terug in mijn leveringsovereenkomst. Ook ben ik op de hoogte van het privacy statement.

  Ik weet dat Oxxio verwacht mij vanaf {{order2.form.movingDate | date: 'd MMMM yyyy' }} te leveren. Deze datum en het termijnbedrag vind ik terug in mijn leveringsovereenkomst. Ook ben ik op de hoogte van het privacy statement.

  Waarover mogen we je informeren?

  Informatie en aanbiedingen

  Welke berichten wil je per e-mail of via de Oxxio App ontvangen? Laat ’t ons weten, dan houden we daar rekening mee. En krijg je later spijt, dan kun je je altijd weer afmelden via de afmeldlink in de berichten die je ontvangt.

  Klikgedrag

  Om onze informatie en aanbiedingen te laten aansluiten bij je interesses, registreren we je klikgedrag Dit koppelen we aan de over jou bekende gegevens zoals je online gedrag. Mogen we deze gegevens hiervoor gebruiken?

  * Dit hebben we minimaal van je nodig

  Veelgestelde vragen

  Voor een goede werking en het anoniem analyseren van onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies die geen of geringe gevolgen hebben voor je privacy. Wij gebruiken meer cookies, bijvoorbeeld om jou relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op ‘Ja’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.