Zakelijke klant bij Oxxio

Bij Oxxio heb je je energie in eigen hand. En we bieden je handige tools om je energiekosten te verlagen. Voor zakelijke klanten zijn sommige dingen net wat anders dan voor consumenten. We zetten ze voor je op een rij.

Energietarieven

Voor jou als zakelijke klant tonen we tarieven altijd exclusief overheidsheffingen en toeslagen. Wel zo makkelijk.
Het stroomtarief is per kWh, exclusief btw, opslag duurzame energie, energiebelasting en netbeheerkosten. En geldt voor een aansluiting met een totale maximale doorlaatwaarde van ten hoogste 3x80 Ampère.
Het gastarief is per m3 inclusief regiotoeslag gas, maar exclusief btw, opslag duurzame energie en netbeheerkosten. Het tarief voor gas geldt voor een totale maximale capaciteit van maximaal 40 m3 (n) per uur.

Lees alles over tarieven

Opzegvergoeding

Als je een overeenkomst hebt met een vaste einddatum en je zegt die voortijdig op, dan brengen we jou een opzegvergoeding in rekening. De opzegvergoeding bedraagt 15% van het te verwachten verbruik over de nog resterende looptijd van jouw overeenkomst. Dit bedrag verrekenen we op je eindnota.
Deze opzegvergoeding is conform de Oxxio Algemene Voorwaarden Zakelijk. De hoogte ervan is in lijn met de Richtsnoeren Redelijke Opzegvergoedingen Vergunninghouders 2008 van de NMA/DTe.

Klantenservice

Wil je je gegevens wijzigen? Dat regel je heel gemakkelijk zelf via de Oxxio App of Mijn Oxxio. Op Oxxio.nl/service vind je informatie over uiteenlopende onderwerpen. Liever even bellen? Dat kan ook!

Oxxio App

Gebruik de Oxxio App en Mijn Oxxio om écht grip op je energie te krijgen. Je ziet er je verbruik, je kosten en als je verschillende vestigingen hebt kun je deze onderling vergelijken.
De Oxxio App toont alleen de onderdelen in de app die voor jou relevant zijn.
Consumenten kunnen een Energieprofiel invullen en daarmee hun Energiescore bekijken en een bespaardoel instellen. Deze onderdelen vind je als zakelijke klant niet in de Oxxio App of Mijn Oxxio.

Klant worden bij Oxxio

Oxxio biedt aan al haar klanten dezelfde producten aan, of je nu ZZP’er, MKB’er of consument bent. Kijk op Oxxio.nl/energieproducten, vind het product dat bij jouw organisatie past en meld je meteen aan.

Oxxio levert geen energie aan grootzakelijke klanten.