Voordelige Internet & TV-abonnementen bij Oxxio

Met een internet- en tv-abonnement van Oxxio heb je een betrouwbare internetverbinding en interactieve TV via het KPN netwerk. En heb je energie van Oxxio? Dan kun je kiezen uit blijvend Combivoordeel naar keuze en betaal je geen aansluitkosten. Dat is nog eens voordelig!

Lees hieronder alle voordelen van onze pakketten of check meteen welk abonnement het beste bij je past.

De voordelen van Internet

Afhankelijk van je adres biedt Oxxio internet aan via DSL én via het supersnelle glasvezelnetwerk van KPN. Zo kun je altijd onbezorgd surfen en downloaden.

  • Internet via DSL tot 100 Mbps downloadsnelheid
  • Internet via glasvezel tot 500 Mbps download- en uploadsnelheid
  • Via het betrouwbare KPN netwerk

Doe de postcodecheck, zie welke aansluiting en snelheid er op jouw adres beschikbaar is en stel meteen het pakket samen dat bij je past.

De voordelen van interactieve TV

Verveel je nooit meer met interactieve TV bij Oxxio. Je hebt standaard toegang tot ca. 60 tv-zenders waarvan 35 in HD-kwaliteit. Daarnaast kun je kiezen voor extra tv-pakketten, vanaf het begin terugkijken en pauzeren wanneer je wilt.

  • Circa 60 zenders

In het zenderoverzicht vind je een overzicht van alle zenders die je standaard kunt ontvangen met het tv-abonnement van Oxxio. Zo zit de zender ESPN standaard gratis in ons pakket!!

Oxxio biedt onder andere de extra zenderpakketten: ESPN, het Kids Pakket en het Plus Pakket. Het Plus Pakket is zelfs gratis wanneer je ook energieklant bent bij Oxxio en deze kiest als Combivoordeel. Het Plus Pakket biedt voor ieder wat wils, zoals extra zenders voor de kids, extra RTL zenders en extra Discovery zenders.

  • Kijk overal met de iTV app van KPN

Kijk online binnen de EU al jouw favoriete programma’s met de iTV app van KPN. De app is beschikbaar voor Android en iOS. Met de app kun je ook programma’s vanaf het begin terugkijken met Begin Gemist en Live Pauzeren.

  • Live Pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken

Met Live Pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken hoef je nooit meer iets te missen. Stond je in de verkeerde rij in de supermarkt? En mis je daarom de eerste minuten van je lievelingsprogramma? Met één klik op de knop kun je met Begin Gemist je favoriete programma vanaf het begin terugkijken. Let op: dit is niet voor elk programma beschikbaar.

Het voordeel van combineren

Als je ook energieklant wordt of al bent, heb je recht op blijvend Combivoordeel op je internet- en tv-pakket. Bij het samenstellen van je pakket kun je zelf kiezen uit:

  • elke maand € 2,50 korting, of
  • gratis Plus Pakket, of
  • het gratis Opnemen Pakket.

Daarnaast is de aansluiting t.w.v. € 30,- ook gratis!

Wil je zowel Energie als Internet, TV & Bellen? Maak dan gebruik van het Combipakket van Oxxio en dan is alles in één klap geregeld!

Overstappen naar TV & Internet

Overstappen is heel makkelijk, en met onze Overstapservice voor je Internet en TV abonnement is het zo gepiept. Zelf installeren kan met behulp van onze handleidinghandleiding in no-time zelf. En komt er een monteur bij je langs? Dan plan je zelf een moment met hem in dat het jou uitkomt. Check het pakket dat het beste bij je past.

Bekijk het aanbod voor Internet & TV

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen of ben je onvoldoende geholpen? Stel dan zelf je vraag.