Oxxio App

Extra tv-pakketten

Eenvoudig aan te zetten via chat of de Oxxio App en maandelijks opzegbaar

Is series kijken je guilty pleasure? Of zit je aan de buis gekluisterd bij spannende sportwedstrijden? Dan hebben we een ruime keuze aan extra tv-pakketten waarmee je het standaard zenderaanbod uit kunt breiden met programma’s uit binnen- of buitenland. Deze pakketten kun je per maand afnemen. En je zet ze eenvoudig aan of uit via Oxxio chat of de Oxxio App.

Opnemen Pakket

Opnemen Pakket

€ 4,99 per maand

Met het Opnemen Pakket mis je nooit meer je favoriete programma. Neem al je favoriete programma’s en series op en kijk ze terug wanneer jou dat uitkomt. Op welk scherm je maar wilt en in de hele EU.

Wel 6 programma’s tegelijk opnemen
Tot 200 uur aan opnames (HD en SD)
Opnames bewaren tot een jaar na dato
Videoland Unlimited

Videoland Unlimited

€ 8,99 per maand

Maak van je woonkamer een thuisbioscoop met Videoland Unlimited. De beste Nederlandse en internationale films en series van dit moment bij jou op de buis, plus een ruime keuze aan klassiekers. Dat is onbeperkt kijkplezier voor jong en oud.

Breed en actueel filmaanbod
Ruime keuze aan klassiekers
Elke week nieuw aanbod

Hoe zet ik extra pakketten aan en uit?

Een extra pakket aanzetten is zo gepiept via de Oxxio chat of de Oxxio App. Je plaatst je bestelling, ontvangt van ons een bevestiging en binnen een uur kan je de extra zenders kijken op je tv (en binnen 24 uur op je laptop, tablet en smartphone). Opzeggen kan op dezelfde manier, per maand.

Oxxio chat

Met een chatbericht

Stuur een chatberichtje naar onze service crew en vermeld daarin je naam, je klantnummer, welk extra pakket je aan of uit wil zetten en vanaf wanneer. Wij doen de rest.

Oxxio chat

In de Oxxio App

Als je ook Energie afneemt van Oxxio, kan je de extra pakketten ook heel eenvoudig aan- en uitzetten in de Oxxio App. Daar vind je ze via het menu, onder ‘telecom’. Even aan- of uitzetten en klaar!