INTERACTIEVE
TV

De oneindige opties van interactieve tv

Bij ons kijk je interactieve tv via KPN. Superhandig want zo heb je niet alleen toegang tot heel veel zenders maar ook allerlei slimmigheden zoals Live Pauzeren, Begin Gemist of Terugkijken.

Kijk overal waar je wilt

Je favoriete serie volg je niet langer alleen thuis op de bank maar ook onderweg of op de wc. Installeer de iTV app van KPN op je telefoon of tablet en je hoeft nooit meer te stoppen. Kijk je liever op groot scherm vanaf je laptop? Ook dat kan via interactieve tv online.


Direct bestellen
Image

Extra tv-pakketten

Is bingewatchen je geheime hobby? Of ben je een sportfreak met zeurende kids? Kies dan voor één van de extra tv-pakketten. We hebben verschillende opties zoals Videoland Unlimited, ESPN maar ook een Hindi, Erotiek en Kids Pakket. Voor ieder wat wils.

Ook kun je kiezen voor het Opnemen Pakket. Daarmee kun je tot 6 programma’s tegelijk opnemen en heb je een opslagruimte van wel 200 uur. Je kunt het opnemen van je favoriete programma’s inplannen en afspelen waar je maar wil, vanaf je smartphone of gewoon thuis op de bank.


Bekijk tv-pakketten
Image

De tv-ontvanger installeren

Wanneer je interactieve tv bestelt, krijg je van ons 1 tv-ontvanger (Settop Box) en de bijbehorende kabels gratis in bruikleen. Deze tv-ontvanger zorgt ervoor dat het signaal dat binnenkomt omgezet wordt naar de tv. Heb je meerdere tv’s in huis? Dan kun je bij aanmelding aangeven dat je meerdere tv-ontvangers wil huren. Via het DSL-netwerk kunnen er in totaal 2 tv-ontvangers geïnstalleerd worden. Met glasvezel internet zijn dat er maximaal 5.


Meer over installeren
Image

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen of ben je onvoldoende geholpen? Stel dan zelf je vraag.