Internet

Razendsnel internet

Standaard leveren we internet met een downloadsnelheid tot 100 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Bij een glasvezelverbinding is de uploadsnelheid zelfs ca. 100 Mbps. Met deze snelheid ben je ervan verzekerd dat je eindeloos kunt e-mailen, surfen, downloaden, tv-kijken en nog veel meer. En dat zonder problemen met meerdere mensen tegelijk.

Het kwaliteitsnetwerk van KPN maar voor een veel lagere prijs

Oxxio maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo weet je zeker dat je internet stabiel en snel is, en dat het netwerk continu geoptimaliseerd wordt. Je bent dus verzekerd van stabiel streamen en razendsnel downloaden maar dan op zijn Oxxio’s, dus met een veel scherpere prijs.

Direct bestellen
Image

Glasvezel of niet?

Het is gek maar hierin kun je niet kiezen. Je adres bepaalt of er glasvezel of standaard internet op je adres geleverd wordt. Bekijk hier welke aansluiting voor jou geldt.

Check je aansluiting

Internet via DSL

Het ‘standaard’ internet dat we aanbieden verloopt via een koperaansluiting, ook wel DSL genoemd. Dit verloopt via een koperen telefoonlijn. Het grootste deel van Nederland ontvangt internet op deze manier. Bij DSL heeft de afstand tot de wijkcentrale impact op de snelheid van je internet. Het kan dus zijn dat je de maximale snelheid van 100 Mbps niet altijd haalt. Wanneer je je aanbod berekent, laten we je ook direct weten wat de snelheid voor jouw huis is.

Glasvezelverbinding

Een glasvezelverbinding is snel en stabiel want met de snelheid van het licht wordt informatie verzonden over flinterdunne glasvezelkabels. Het maakt bij glas niet uit hoeveel personen er tegelijk op internet zitten, of hoe ver je van de wijkcentrale woont, de snelheid van 100 Mbps is gegarandeerd. Je kunt zelfs op verschillende apparaten tegelijk in HD tv-kijken. Nog even geduld en dan is deze technologie voor heel Nederland beschikbaar.

Veelgestelde vragen