Internet

Razendsnel internet

Oxxio biedt internet aan via DSL én via het supersnelle glasvezel. Bij DSL leveren we een downloadsnelheid tot 100 Mbps en een uploadsnelheid van 10 Mbps. Wanneer je een glasvezelverbinding hebt, kun je bij ons kiezen uit 50, 100, 200 en 500 Mbps. Je uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan je downloadsnelheid. Zo kies jij precies wat je nodig hebt en kun je eindeloos e-mailen, surfen, downloaden, tv-kijken en nog veel meer. En dat zonder problemen met meerdere mensen tegelijk.

Het kwaliteitsnetwerk van KPN én superscherpe prijzen

Oxxio maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo weet je zeker dat je internet stabiel en snel is, en dat het netwerk continu geoptimaliseerd wordt. Je bent dus verzekerd van stabiel streamen en razendsnel downloaden tegen een superscherpe prijs.

Direct bestellen
Image

Doe de Oxxio Speedtest

Wil je checken of je thuis het maximale uit je internet haalt? Doe dan de Oxxio Speedtest! Je kunt de speedtest ook uitvoeren als je geen internet van Oxxio hebt. Handig, toch?

Doe de Speedtest

Glasvezel of niet?

Het is gek maar hierin kun je niet kiezen. Je adres bepaalt of er glasvezel of standaard internet op je adres geleverd wordt. Bekijk hier welke aansluiting voor jou geldt.

Check je aansluiting

Internet via DSL

Het ‘standaard’ internet dat we aanbieden verloopt via een koperaansluiting, ook wel DSL genoemd. Dit verloopt via een koperen telefoonlijn. Het grootste deel van Nederland ontvangt internet op deze manier. Bij DSL heeft de afstand tot de wijkcentrale impact op de snelheid van je internet. Het kan dus zijn dat je de maximale snelheid van 100 Mbps niet altijd haalt. Wanneer je je aanbod berekent, laten we je ook direct weten wat de snelheid voor jouw huis is.

Glasvezelverbinding

Een glasvezelverbinding is snel en stabiel, want met de snelheid van het licht wordt informatie verzonden over flinterdunne glasvezelkabels. Het maakt bij glas niet uit hoeveel personen er tegelijk op internet zitten, of hoe ver je van de wijkcentrale woont. Of je nu kiest voor 50, 100, 200 of 500 Mbps, de snelheid is gegarandeerd. Zo surf je met gemak over het web, kijk je op verschillende apparaten tegelijk tv in HD óf download je in een handomdraai de grootste bestanden. Het is maar net wat jij nodig hebt. Nog even geduld en dan is deze technologie voor heel Nederland beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen of ben je onvoldoende geholpen? Stel dan zelf je vraag.