Cadeaubon t.w.v. €250 van Ticketmaster bij energie!

Sluit nu een 3-jarig contract af voor voordelige groene stroom en gas en ontvang een cadeaubon van Ticketmaster t.w.v. €250. Hiermee kun je naar de grootste concerten, festivals, shows en theatervoorstellingen van Nederland! Bereken je deal en stap eenvoudig over.

cadeaubon
t.w.v

€250

Oeps, dit adres bestaat niet. Vul het juiste adres in.
Oeps, je postcode is niet volledig. Vul de juiste postcode in met het format 1234AB.
Hoeveel verbruik je?
kWh
kWh
kWh
m3
Let op, je stroomverbruik moet hoger zijn dan 0.
Let op, je stroomverbruik normaal moet hoger zijn dan 0.
Let op, je stroomverbruik dal moet hoger zijn dan 0. Of selecteer "Enkele meter"
Let op, je gasverbruik moet hoger zijn dan 0. Of selecteer "Ik heb alleen stroom"
Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, moet je minimaal 250m3 verbruiken. Kom je hier niet aan? Klik dan hier
kWh
Let op, je opwek moet hoger zijn dan 0.
Hoeveel verbruik je?
Binnen 5 dagen energie nodig? Meld je aan met spoed!

Wij berekenen nu jouw beste deal!

3 jaar vast

Groene Stroom & Gas

{{ (tariffCtrl.response.tariffs[0].totalYearlyCosts - tariffCtrl.response.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) / 12 | currency:'€':2 }} p.m.

 • Jaarkosten {{ (tariffCtrl.response.tariffs[0].totalYearlyCosts - tariffCtrl.response.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) | currency:'€':2 }}
 • Cadeaubon actievoorwaarden €250,00
 • Superdeal voor concerten en festivals!

Bekijk de actievoorwaarden

Dezelfde Oxxio Superdeal als bij een prijsvergelijker
 • Gratis Ticketmaster cadeaubon t.w.v. €250
 • 3 jaar geen stijging in leveringstarief
 • 100% groene stroom
 • Je ontvangt de cadeaubon al binnen 2 weken na startdatum levering
 • 3 jaar lang geen stijging in leveringstarieven
 • 100% groene stroom voor een scherp tarief

Handig om te weten

 • Je ontvangt de code 2 weken na start levering via de mail
 • De code kun je online besteden aan het gehele aanbod op www.ticketmaster.nl
 • Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt. Let er wel op dat je het totale bedrag binnen één jaar inwisselt.

In 5 stappen naar je cadeautje

1

Aanmelden

Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Volg vanaf nu de status in de app.

2

Contract

Deze ontvang je binnen 2 dagen na je aanmelding.

3

Bedenktijd

Na ontvangst van je contract heb je 14 dagen bedenktijd.

4

Start levering

Je ontvangt energie van Oxxio. Binnen 2 weken ontvang je per mail je cadeaubon.

5

Bestel je tickets

Ga uit je dak op een concert, event of festival!

Vul jouw gegevens in

Om je aan te melden hebben we je gegevens nodig. Vul ze hieronder in.

{{ order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount | currency:'€':0 }} Eenmalige Cashback

Groene
Stroom & Gas

Groene Stroom

3 jaar vast
onbepaalde looptijd t/m {{ order2.shoppingCart.tariffs[0].dateEnd | date: 'd MMMM yyyy' }}

Gratis Ticketmaster cadeaubon t.w.v. € 250

{{ order2.form.isResidenceAddress || order2.form.isResidenceAddress === undefined? ((order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts) / 12) : ((order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].taxDiscount) / 12) | currency:'€':2 }} p.m. {{ order2.form.isResidenceAddress || order2.form.isResidenceAddress === undefined? ((order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) / 12) : ((order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount - order2.shoppingCart.tariffs[0].taxDiscount) / 12) | currency:'€':2 }} p.m.

Jaarkosten {{ order2.form.isResidenceAddress || order2.form.isResidenceAddress === undefined? (order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount) : (order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].electricityTariffExtended.cashbackAmount - order2.shoppingCart.tariffs[0].taxDiscount) | currency:'€':2 }}

Jaarkosten {{ order2.form.isResidenceAddress || order2.form.isResidenceAddress === undefined? (order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts) : (order2.shoppingCart.tariffs[0].totalYearlyCosts - order2.shoppingCart.tariffs[0].taxDiscount) | currency:'€':2 }}

Vul maximaal 10 karakters in.
Check even of je geboortedatum goed is ingevuld. Let op! De gekozen datum is geen geldige datum.
Klopt je nummer wel? Het moeten 10 cijfers zijn, incl. de 0.
Klopt je nummer wel? Het moeten 10 cijfers zijn, incl. de 0.
Hier gaat iets mis. Controleer of het e-mailadres een @ en een punt bevat, en of er geen spaties in staan.
Je e-mailadres is niet gelijk aan je eerste invoer. Controleer je e-mailadres.
Maak direct je account aan en ontdek de Oxxio App:
 • Volg de status van je aanmelding op de voet
 • Altijd en overal inzicht in je energieverbruik
Ojee, met deze gegevens kunnen we geen Oxxio-account voor je aanmaken. Controleer je e-mailadres en zorg ervoor dat je wachtwoord minimaal 8 en maximaal 24 karakters heeft.
Je hebt al een Oxxio-account. Superslim! Na je aanmelding ontvang je van ons direct per mail een bevestiging. En met het klantnummer dat in deze mail wordt vermeld, kun je je account via het menu 'Mijn gegevens' in de Oxxio App - meteen upgraden. Je bent al klant bij Oxxio en hebt met dit mailadres al een account. Je persoonlijke Oxxio-account kun je maar aan één e-mailadres koppelen. Meld je aan met een ander e-mailadres of neem na je aanmelding contact met ons op via www.oxxio.nl/contact om je oude account te laten verwijderen. Je bent eerder klant bij ons geweest. Aan je mailadres is een oud Oxxio-account gekoppeld, hierdoor kun je nu niet direct een nieuw account aanmaken. Neem na je aanmelding contact met ons op via www.oxxio.nl/contact, dan verwijderen we je oude Oxxio-account en zorgen we ervoor dat je een nieuw account kunt aanmaken.
Je kunt op dit moment geen nieuw wachtwoord aanmaken. Als je het nieuwe wachtwoord in het veld laat staan, wordt deze niet opgeslagen, maar kun je je aanmelding wel verder doorlopen.
Oeps, dit adres bestaat niet. Vul het juiste adres in.

Binnen 5 dagen energie nodig? Vraag dan hier met spoed energie aan.

Je bent er vroeg bij. Je verhuisdatum ligt echter nog iets te ver weg. Je kunt je aanmelden als je binnen 3 maanden energie geleverd wilt krijgen. We zien je dan natuurlijk graag terug! Je bent langer dan 6 weken geleden verhuisd. Je overstap wordt daarom behandeld als een 'normale' aanmelding en verwerken deze niet als verhuizing. Kies voor de optie 'Ik wil overstappen', dan kun je jouw aanmelding verder doorlopen. De datum van de sleuteloverdacht van je nieuwe woning ligt in het verleden. Het is belangrijk dat je aanvraag zo snel mogelijk wordt verwerkt, om afsluiting door je netbeheerder te voorkomen. Vraag hier met spoed energie aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Als je voor {{order2.validMovingDate}} wil overstappen naar Oxxio heb je met spoed energie nodig. Vraag dit hier aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Is het voor jou ook mogelijk om vanaf {{order2.validMovingDate}} over te stappen naar Oxxio? Vul dan deze datum in als datum sleuteloverdracht. Je kunt geen gebruik maken van dit actieaanbod met een Ticketmaster cadeaubon als je binnen 14 dagen energie van ons wilt ontvangen. Kies een datum later dan 2 weken vanaf vandaag of sluit een contract af met cashback.

Volgens jou is sprake van een verblijfsfunctie. Je ontvangt daarom een vermindering op energiebelasting op je jaarnota.

Je geeft aan dat je leveringsadres geen verblijfsfunctie heeft, daarom ontvang je geen vermindering energiebelasting. Je ziet deze korting dan ook niet terug in je berekening. Let op: heb je een (vakantie)woning waar je nog niet naar toe bent verhuisd of niet permanent verblijft? Dan is wel sprake van een verblijfsfunctie en kun je voor 'ja' kiezen. Twijfel je? Doe hier een laatste check!

Oeps, dit adres bestaat niet. Vul het juiste adres in.
Helaas, dit is geen bestaand rekeningnummer. Tip: check even je bankpas voor het juiste nummer.

Hierbij machtig je Oxxio, tot je deze weer intrekt, om de bedragen voor levering van energie via automatische incasso af te schrijven.

Handig om te weten

Dit kan via het Modelformulier voor ontbinding/herroeping. Jouw overeenkomst ontvang je twee dagen na je aanmelding per email.
Opzeggen doen wij pas als je bedenktijd van 14 kalenderdagen voorbij is. Met een opzegtermijn van een maand, gaat de overeenkomst met Oxxio ongeveer zes weken na je aanmelding in. Binnen 2 dagen na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met de exacte datum waarop wij je energie gaan leveren.
Oxxio laat de overeenkomst die je nu afsluit zoveel mogelijk aansluiten op de einddatum van de overeenkomst van je vorige leverancier. Je huidige leverancier kan een opzegvergoeding in rekening brengen als de overeenkomst met hen vóór de einddatum van de overeenkomst opzegt. Oxxio vergoedt deze boete niet. Is de einddatum binnen 3 maanden, dan wachten we met je overstap tot de overeenkomst is afgelopen.
Is het jaarverbruik dat je ons hebt doorgegeven anders dan het historisch jaarverbruik van de afgelopen drie jaar in jouw woning, dan kan je maandelijkse termijnbedrag hoger of lager zijn dan je had verwacht. Je kunt je termijnbedrag, vanaf het moment dat Oxxio je energie levert, aanpassen in de Oxxio App.

Hiermee ga ik akkoord

Door op ‘Bevestig mijn aanmelding’ te klikken ga ik akkoord met de Algemene voorwaarden en Kwaliteitscriteria, het Voorwaardenoverzicht, de Actievoorwaarden en de tarieven. Ook ga ik hiermee een betalingsverplichting met Oxxio aan. En ik machtig Oxxio om mijn dubbele meter uit te lezen.

Ik weet dat Oxxio verwacht mij vanaf 15 juli 2019 te leveren. Deze datum en het termijnbedrag vind ik terug in mijn leveringsovereenkomst. Ook ben ik op de hoogte van het privacy statement.

Ik verzoek Oxxio om al binnen mijn bedenktijd van 14 kalenderdagen te starten met de levering van energie. Mocht ik een waarborgsom moeten betalen, dan kan mijn aanmelding vertraging oplopen. Ik weet dat Oxxio verwacht mij vanaf {{order2.form.movingDate | date: 'd MMMM yyyy' }} te leveren. Deze datum en het termijnbedrag vind ik terug in mijn leveringsovereenkomst. Ook ben ik op de hoogte van het privacy statement.

Ik weet dat Oxxio verwacht mij vanaf {{order2.form.movingDate | date: 'd MMMM yyyy' }} te leveren. Deze datum en het termijnbedrag vind ik terug in mijn leveringsovereenkomst. Ook ben ik op de hoogte van het privacy statement.

Waarover mogen we je informeren?

Informatie en aanbiedingen

Welke berichten wil je per e-mail of via de Oxxio App ontvangen? Laat ’t ons weten, dan houden we daar rekening mee. En krijg je later spijt, dan kun je je altijd weer afmelden via de afmeldlink in de berichten die je ontvangt.

Klikgedrag

Om onze informatie en aanbiedingen te laten aansluiten bij je interesses, registreren we je klikgedrag Dit koppelen we aan de over jou bekende gegevens zoals je online gedrag. Mogen we deze gegevens hiervoor gebruiken?

* Dit hebben we minimaal van je nodig

Veelgestelde vragen

De Ticketmaster cadeaubon kan (deels) gebruikt worden bij aankoop van alle tickets en eventuele andere producten die online via Ticketmaster worden verkocht. De cadeaubon kan uitsluitend worden gebruikt voor de aankoop van tickets voor events die in Nederland plaatsvinden. De cadeaubon is niet inwisselbaar bij een telefonische bestelling en niet bij alle Ticketmaster voorverkooppunten.

Nadat Oxxio met de levering van je energie is gestart, ontvang je binnen twee weken per mail de cadeaubon in de vorm van een online code. Is deze periode voorbij, maar heb je nog geen code ontvangen? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Werkt je code niet of krijg je een foutmelding? Neem dan contact op met Ticketmaster. Houd je vouchercode bij de hand.

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Klantenservice
Voor een goede werking en het anoniem analyseren van onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies die geen of geringe gevolgen hebben voor je privacy. Wij gebruiken meer cookies, bijvoorbeeld om jou relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op ‘Ja’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.