Oxxio Pro

Oxxio Pro laat je zien welke categorieën in je huis het meeste energie slurpen: wassen, koken, verwarmen… of misschien iets anders. Zo weet je aan welke knoppen je kunt draaien om je kosten te verlagen. En er komt geen slimme stekker aan te pas!

Probeer 14 dagen gratis
Oxxio App - verbruik

Betrap ze op heterdaad

Sommige apparaten verbruiken meer dan je denkt! Zoals de koelkast die je alleen om z’n looks hebt gekocht of de TV die langer aan staat dan jijzelf. Betrap de energieslurpers in jouw huis en blijf ze in de gaten houden. Oxxio Pro helpt je daarbij.

Ontdek je energieslurpers
Heb maximaal grip op je kosten
Vergelijk maanden met elkaar
Krijg slimme tips & alerts
Pro Campagne

Hoe word ik een Pro?

Oxxio Pro is er alleen voor onze klanten, voor maar € 1,49 per maand. Probeer 't de eerste 14 dagen gratis. Dus heb je stroom en/of gas van Oxxio en een slimme meter, dan ben je binnen een tik en swipe aangemeld via de Oxxio App.

Download app in App storeDownload app in Google Play store
Direct naar de app
Pro Happy App

We herkennen de hartslag

Hoe we dit weten? We herkennen de hartslag! Elk apparaat in huis heeft een unieke “hartslag”. Dit is een herkenbaar verbruikspatroon. Oftewel: een algoritme. Door soorten apparaten te herkennen aan hun hartslag, kunnen we ze indelen in categorieën, zoals koken of wassen. En met de gegevens van je slimme meter kunnen we jouw verbruik per categorie nauwkeurig analyseren.

Pro Happy App

Download de gratis Oxxio App

Wel of geen slimme meter. Iedereen krijgt inzicht in z’n energie met onze handige energie-app. En als klant regel je al je energiezaken eenvoudig zelf in de app en krijg je de snelste service. Zo staat O. altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Heb je ‘m nog niet? Download 'm direct!

Lees meer over de gratis Oxxio App

Oxxio App

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen of ben je onvoldoende geholpen? Stel dan zelf je vraag.